2777
2789
عنوان

کرونا دارم حالم بده مهمونم قراره برام بیاد یه هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ گفتی من نمیدونم چرا خودشون هیچیشون نمیشه بقیه رو بدبخت میکنن فقط 😱😱

میدونی چراااا 

چون پایه این مریضی استرسه خب مسلما اونایی که بیخیالن استرسم ندارن و نمیگیرن چون زمینه بیماری که استرسه رو ندارن اما آدمای حساس چون مدام استرس دارن زودتر از همه میگیرن

خدا نکنه کسی خوب بودنت رو به حساب خر بودنت بزاره....🤦🤦🤦
همونا نمیگیرن، ب ی مشت آدم بدبخت منتقل میکنن بعد میگیم چرا تموم نمیشه، ی مشت آدم بی‌شعور هستن هنوزم

دقیقا من اگه به چشم خودم این اوضاع کرونا رو نمیدیدم ، هیچ وقت باور نمیکردم اینقدرررر تعداد بیشعور ها زیاد باشه🤦‍♀️

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

دقیقا من اگه به چشم خودم این اوضاع کرونا رو نمیدیدم ، هیچ وقت باور نمیکردم اینقدرررر تعداد بیشعور ها ...

واقعاااا😞😖

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
میدونی چراااا  چون پایه این مریضی استرسه خب مسلما اونایی که بیخیالن استرسم ندارن و نمیگیرن چون ...

من که به عنوان اعضای خانواده کادر درمان به هیییچ وجههه نمیگذرم خدا هم نگذره ازشون 😒😒😒 

واقعا دیگه شورشو در اوردن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

هرطور شده نذار بیان اگه کرونا بگیرین یه چیشون بشه گردن تو میندازن این هیچ اگه بمیرن گناهش گردن تو 😐😐😐چقد بی شخصیتن 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

قصد خودکشی  دارن میخوان خونشون بیوفته گردن شما😂

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍