2777
2789
عنوان

علایم بارداری

131 بازدید | 10 پست

میشه جواب بدید؟

سلام . من روز ۲۶ پری هستم. این ماه کلا داغ بودم. دکتر واسم شیاف داده بود. امروز یخ کردم منم شیافا امروز ظهر زدم. دیشبم زده بودم. مشکل پیش نمیاد پشت هم. دکتر گفته بود شبی یکی

خدا هزار مرتبه شکر به خاطر هدیه قشنگت  

من فقط تو فیلما دیدم حالت تهوع دارن میدون سمت روشویی، بعدشم بقیه میگن آخی فکر کنم بارداره😐😁

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط تو فیلما دیدم حالت تهوع دارن میدون سمت روشویی، بعدشم بقیه میگن آخی فکر کنم بارداره😐😁

🤣🤣

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡
تنها چیزی که ندارم علامت همینه.

تهوع؟یا خنده؟

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡
عزیزم طبق دستور استفاده کن علائم هم تو پیجم هست دوست داشتی فالو کن بیین

سلام. گفتم که اینستا ندارم اگه میشه لطفا فقط علایم هفته ۴ را برام بفرستید از نگرانی در بیام

تهوع؟یا خنده؟

تهوع

علایمم دل درده. پهلو درد. هفته پیش سردرد. گر گرفتن. پریروز شکمم یخ بود. امروز دست و پاهام اضافه شد. هفته پیشم لرز داشتم

تهوع علایمم دل درده. پهلو درد. هفته پیش سردرد. گر گرفتن. پریروز شکمم یخ بود. امروز دست و پاهام اضاف ...

باید صبر کنی تا چن روز از موعدت رد بشه و بری ازمایش بدی. چون من الان کلی از علائم بارداری رو دارم و ۶ روز هم از موعدم گذشته اما ازمایشم منفی شد