2777
2789
عنوان

متاهلین سوال پبرسم تعجب نکنین

1050 بازدید | 47 پست

تاحتلا شده از دست کارای شوهرتون خیلییی خسته باشین دلتون بخواد شوهرتون مدتی دور باشه ازتون؟؟ دیگه چطور شده ک با شوهرتون باز مجدد خوب شدین؟ شوهرم دیوانم کرده کل زندگی ما بر حسب خانوادشه یمی هرگار خانوادش میگنن منم باید بگنم یا هم هرروز خونه مادرشه ازش خستم خیای دلم میخاد بره ی سفر کاری چند ماه ازم دور باشه حوصلشو واقعاندارم دیگه واقعا نمیکشم دارم افسرده میشم از دست گاراش اینقد دعوا داریم 

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

وای نه منکه دلم میخواد ور دلم باشه هی😄

من یه بانو جان خوشبختم در کنار حمایت های خداوند مهربانم با نعمت سلامتی و وجود خانواده و عزیزانم در کنار همسر جان همه چی تموم و خوبم رابطه ای سرشار از عشق و احترام و صمیمیت دو طرفه دارم عاشق رشته و شغلمم و بسیار امیدوار و هدفمند جلو میرم و روی خودم کار میکنم 🌹😊 خداروشکر بابت خوشبختیم آسایشم آرامشم و استقلالم و عشقم و خانوادم  و رفاه مالیم 😊 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره شده  دعوا دعوا کردیم بعدش یه دعوا بزرگ کردیم بعدش اشتی کردیم شدیم مثل اول🤪🤪

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

من وقتی خسته میشم چند روز میرم خونه ی مامانم

انگار میرم بهشت🤣🤣🤣

در حد دو شب خوابیدن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

تنهایی گاهی اوقات خیلی خوبه هم مرد هم زن بهش احتیاج دارن منم گاهی اوقات دوس دارم تنهاباشم

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇

بعضی وقتا دلم میخواد تنها باشم ولی نهایت یکی دو روز بعد زود دلم تنگ میشه البته الان با بچه تنها شدن معنی نداره🥴

چرا این مشکل رو‌حل نمیکنید برید مشاوره معلومه که نمیشه طبق خانواده شوهر زندگی کرد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
کاش منم همینکادو میکردم

خب برو

یا مسافرت چند روزه

خیلی جواب میده

تنهایی ها

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

اینو تصور کن خدایی نکرده خدایی نکرده شوهرت کرونا داره و هفته ی بعد میمیره(دور از جونش ان شاالله صد و بیست سال زنده باشه و کنار هم زندگی کنن خوش و خرم)

قشنگ تصور کن و حالا نظرت رو بگو

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
اینو تصور کن خدایی نکرده خدایی نکرده شوهرت کرونا داره و هفته ی بعد میمیره(دور از جونش ان شاالله صد و ...

شوهرم کروتا گرفت گروناشم خونه باباش بود تااین حد شبا من از ترس تنهایی کم مونده بود خیس کنم خودمو

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍