2777
2789
عنوان

انگشتر نشون

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 43 پست

😂الان برو رو مخ شوهرت بگو انگشتر بگیرررر بابا

من الان نامزدم ۱۹ سالمه

نه تنها از نامزدم پول میگیرم بلکه از مادرم هم پول میگیرم 

تازشم کارت مامانمو ازش گرفتم😂🤣گفتم مامان بزار پولای خودم پس انداز شه 

این هفته ها هم گفتم چند تومن از حسابت برمیدارم میرم انگشتر میخرم😂برا تولدم

از بابام هم میگیرم تازه😐

۱۸ سالگیم هم زور کردم ماشین میخوام 

یه ۲۰۶ گرفتم از بابام 

اگه توکل به خدا خدا کمکم کنه میخوام مخشونو بزنم 

پرشیا بخرن برام یا دنا بنویسم 

خودمم قصد دارم درکنار درس خوندن شاغل شم پیش دندونپزشکم و برا آینده شغلیم هم تجربه کسب کنم هم دوزار پول خرجیم درآد باقی رو پس انداز کنم😂

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
راجب‌حقوقم‌ک‌میگیره ی‌کم‌قدر نشناس هس ولی درکنار اخلاقای خوبش قابل اغماضه .. طلا حدود۷۰تومن‌عید سال ...

😒😒😒سرکارمون گذاشتی!؟ خب دیگه داری میخری، ماشالا مبارکت باشه دیگه غصه انگشتر سالها پیش رو نباید بخوری وقتی که بعد از ازدواج خریدی، زمان ازدواج رو خیلی چیزا تاثیر میزاره مثلا خواهر بزرگم لباس عروس کرایه کرد ولی کوچیکه خرید چون الان اکثرا میخرن و دیگه خرید و کرایه اختلاف چندانی نداره! قبلا فاصله نامزدی و عقد کم بود براهمین خریدا رو یکی میکردن ولی الان چندماه یا چندسال نامزدی، عقد طول میکشه برا همین مراسم ها، لباس، خرید مجزا و جداگانه شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😒😒😒سرکارمون گذاشتی!؟ خب دیگه داری میخری، ماشالا مبارکت باشه دیگه غصه انگشتر سالها پیش رو نباید بخ ...

عزیزم‌ اینکه بعدا خودمون بخریم‌تااینکه پدرشوهرم‌ همینطور ک‌واسه جاریام داده برام هزینشو میدادو خودم نخواستم بحثش‌ جداس 

پپچ
😂الان برو رو مخ شوهرت بگو انگشتر بگیرررر بابا من الان نامزدم ۱۹ سالمه نه تنها از نامزدم پول میگیر ...

عاشق توکلت شدم😂 توکل به خدا برای زدن مخه بنده خدا😅

چقد زرنگی تو😃

من ۳۱ سالمه نه ماشین دارم نه نامزد نه کارت مامانمو😂

اره

گفتم اگه هنوز بچه ندارید حداقل بهشون بگید برا بدنیا اومدن بچه جبران کنن، خواهرم تو عروسیش یه رسمی رو انجام ندادن به شوهرش گلایه کرد وقتی بچش بدنیا اومد برا بچش قربونی دادن، درکل من میگم خودتون رو اذیت نکنید دورازجون شما دوراز جون شما دخترخالم حرص و جوش میزد مثلا جوش اینو میزد که جاریش خونش نمیاد، سکته مغزی کرد یه سمت بدنش فلج شد نمیتونه حرف بزنه خودشو و بچه هاش و مادرش رو گرفتار کرد از اون روز به بعد که اونو دیدم دیگه حرص هیچی رو نمیزنیم، میگیم کل دنیا رو داشته باشیم وقتی سلامتی نیست چه فایده...

سر اینطور چیزا فکرتون رو مشغول نکنید نمی ارزه

گفتم اگه هنوز بچه ندارید حداقل بهشون بگید برا بدنیا اومدن بچه جبران کنن، خواهرم تو عروسیش یه رسمی رو ...

بچمم‌ک‌ تازگی‌متولد شده بخاطر کروما جشن‌نگرفتم و هرکدوم‌ از خانواده شوهر هدیه دادن ولی ن‌اومقدر چشم‌گیر ک‌مثلا بخوان‌طلا بدن نه .‌

درست میگی‌عزیزم‌دنیا ارزش حرصو نداره حرف قشنگی زدی 

پپچ
بچمم‌ک‌ تازگی‌متولد شده بخاطر کروما جشن‌نگرفتم و هرکدوم‌ از خانواده شوهر هدیه دادن ولی ن‌اومقدر چشم‌ ...

قدمش مبارکه❤

ان شاءالله ۱۲۰ سال زیر سایه پدرومادر به خوشی و سلامتی و عاقبت به خیری زندگی کنه

به نظرم کسی لایق سرزنش نیست به جز خودتون! الان که سالها گذشته و بچه‌دار شدین و کلی طلا خریدین، چرا هنوز به گذشته فکر می‌کنید؟!

می‌تونید برای حس خودسرزنشی‌تون برید مشاوره، چون طبیعی نیست. برای حقوقتون هم کم‌کم تلاش کنید مدیریتش رو خودتون در دست بگیرید. و از این حرف همسرتون نترسید که خانمای همکارم یه مدل دیگه‌ن.

در وهله اول این شما هستید که کار می‌کنید پس حقوق مال شماست. تصمیم اینکه پول رو وارد زندگی‌تون کنید با خودتونه

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
عاشق توکلت شدم😂 توکل به خدا برای زدن مخه بنده خدا😅 چقد زرنگی تو😃 من ۳۱ سالمه نه ماشین دارم نه ن ...

😂😂😂😂خخخخخ کجای کاری نذر و نیاز هم میکنم 

که رو حرفم نه نیارن😂🤣

یخورده فعالیت کن خو خواهرم 

هم با مامانت جور شو😜هم براش کادو بخر

هم کارتشو بگیر 

برا بابات هم همینکارا رو کن🙈

نتیجه بخشه

من قبلا ها روم نمیشد جز مامانم از کسی پول بگیرم حتی بابام

ولی زمونه منو پررو کرد و خلاصه مزه کرد😂🤣

تازه از مامانم سرمایه گرفته بودم از یه گوشی فروشی با قیمت ۳۰۰ الی ۶۰۰ ارزونتر میخریدم 

بعد تو دیوار گرونتر می‌فروختم😐تا دوماه پیش 

ولی چون الان نزدیک امتحانتمه تایم ندارم جواب تلفن بدم و ارسال کنم و فلان و بهمان

ولی بازم استارت میزنم🙈😂

سرکار هم بعد ماه رمضون میرم چون گشنمه الانا میرم پیش دندانپزشکم هم برا تجربه کاریم هم اندک درآمدی هم حاصل کنم و دکترم و خانومش هم خیلی دوست دارم😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
😂😂😂😂خخخخخ کجای کاری نذر و نیاز هم میکنم  که رو حرفم نه نیارن😂🤣 یخورده فعالیت کن خو خواه ...

نههههههههه

نهههههههههه

باریکلاااااااااااااا

خوشم اومد😍

احتمالا تا چندسال دیگه یکی از بازاریای گردن کلفت ایرانی!

بازار طلا، دلار، آهن یه چیزی میفته دستت✌

سلام سلطان✋

نههههههههه نهههههههههه باریکلاااااااااااااا خوشم اومد😍 احتمالا تا چندسال دیگه یکی از بازاریای گ ...

😂😂😂نوکرتم عزیزم

خو تو هم یادبگیر دیگهههه

هرماه هم پارسیان بخر برا سرمایه گذاری یک یا دوساله