بچه ها از اونجاییک منادمقانعی بودم و طرز فکرماینبود ک چون بین نامزدی و عقد یکهفته فاصلس نیازی ب نشوننیس شوهرمگف بگیریمگفتمنمیخوام ولی الان چند ساله از ازدواجمیگذره افسوس میخورم میبینیم جاریام انگشترایی کواسه نشون گرفتن از حلقه عقدم بزرگتر بوده حسمیکنم کلاه سرم رفته چون من ادمقانعی بودم یا حداقل میخواستمخودمو اینجوری نشون بدم بااینکه شوهرمگف هرچیدوس داری بردار من خلقه ای ک برداشتمقیمتش نصف حلقه شوهرم شد از اوح ورمنشون نخواستم حالا فکمیکنم خیلی خر بودم. ی چیزیبگین سوزشمو کم کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه خدای ناکرده شوهرت بداخلاق بود و قدرنشناس و زندگی بدی داشتی، میگفتم اشتباه کردی حداقل از یه مرد بد که اخلاق نداره پولی، طلایی پس انداز کنی ولی الان که خوبه پس قطعا لایق قناعت شماهست، درضمن الانم دیر نشده از این به بعد اگه توان خرید داره میتونید بهش بگید که من اوایل ازدواج رعایت جیبت رو کردم توام الان سالگرد ازدواج یه انگشتر خوشگل برام بگیر، یاغیر مستقیم نزدیک مناسبتا مثه تولد و سالگرد ازدواج مدام عکس انگشتر از سایت نشونش بده بگو چقدر قشنگه چقدر از اینا دوست دارم کنار حلقم بندازم
من معذرت میخوام من درک نمیکنم شرمنده واقعا انقدر این مسئله های پیش افتاده که زمانش گذشته که هیچکاریش نمیشه کرد بیاید خودتون رو رنج بدید عصبانی کنید که چی چون فلانی تو اون شرایط من فلان کارو کرد من چرا نکردم برادر من نه اون شمایید نه شما اون هستید چه مهمه؟ بشینید با خیال راحت بدور از هیچ حسادتی زندگیتونو تو زمان حال کنید فقط تجربه از گذشته زندگی تو حال با فکر به اینده تمام زندگی با ارزش و یک باره رو با صرف زمان به این چیزا نکنید اصلا مهم نیست تنها چیزی که مهم هستید و اولویت داره خانواده تون هست همسر بچه پدر مادر درجه بندی کنید به حرف وهرکسی اهمیت ندید ظاهر زندگی باقی رو هم اهمیت ندید تصمیم شما خیلی اون زمان خوب بود خوشبختی اینا نیست جز رنج و ... هیچ سودی نداره