2777
2789
عنوان

انگشتر نشون

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 43 پست
ووووووییی جدی عزیزم؟؟؟ چرا اخه دادی دستش؟؟؟ من ک لز شوهرم پول میگیرم قایم میکنم بعد الکی میگم خرج ...

اخه از روز اول چون خونه گرفتیم کارتم‌دادم دستش حقوقش کفاف نمیداد الان بگم حقوقمو لازم‌دارم‌ناراحت میشه انگار فوش دادمش‌

پپچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از روز اول چون خونه گرفتیم کارتم‌دادم دستش حقوقش کفاف نمیداد الان بگم حقوقمو لازم‌دارم‌ناراحت می ...

چقد پروووو ماشااااا....‌...

مردا همینن...هنوزم دیر نشده شده دعواتونم بشه ازش بگیر....

من کله شوهرمو میکنم اینکارو کنه....

ی بار بهم گفت بری سری کار در اینده پس انداز داشتی کمکم میکنی...

بهش گفتم بیا👍بشین روش

چقد پروووو ماشااااا....‌... مردا همینن...هنوزم دیر نشده شده دعواتونم بشه ازش بگیر.... من کله شوهرم ...

میدونی‌اگ‌قدر دان بود رو دلم‌هموار میشد ی بار ک بحث شد میگه خانمای دوستام‌ک کارمندن کارتشون دس شوهراشونه .. حالا کم کم تو فکرم‌ک‌ حقوقمو ندم بهش 

پپچ
اره ۸۵درصد راصی ام 

پس ضرر نکردی👌

اگه خدای ناکرده شوهرت بداخلاق بود و قدرنشناس و زندگی بدی داشتی، میگفتم اشتباه کردی حداقل از یه مرد بد که اخلاق نداره پولی، طلایی پس انداز کنی ولی الان که خوبه پس قطعا لایق قناعت شماهست، درضمن الانم دیر نشده از این به بعد اگه توان خرید داره میتونید بهش بگید که من اوایل ازدواج رعایت جیبت رو کردم توام الان سالگرد ازدواج یه انگشتر خوشگل برام بگیر، یاغیر مستقیم نزدیک مناسبتا مثه تولد و سالگرد ازدواج مدام عکس انگشتر از سایت نشونش بده بگو چقدر قشنگه چقدر از اینا دوست دارم کنار حلقم بندازم

میدونی‌اگ‌قدر دان بود رو دلم‌هموار میشد ی بار ک بحث شد میگه خانمای دوستام‌ک کارمندن کارتشون دس شوهرا ...

اره عززیزم نده بهش...‌

مگ این مردا برای ما تو زندگی چیکار کردن!!

هرکاری کردن بامنت بوده....

سلام 

من معذرت میخوام من درک نمیکنم شرمنده واقعا انقدر این مسئله های پیش افتاده که زمانش گذشته که هیچکاریش نمیشه کرد بیاید خودتون رو رنج بدید عصبانی کنید که چی چون فلانی تو اون شرایط من فلان کارو کرد من چرا نکردم برادر من نه اون شمایید نه شما اون هستید چه مهمه؟ بشینید با خیال راحت بدور از هیچ حسادتی زندگیتونو تو زمان حال کنید فقط تجربه از گذشته زندگی تو حال با فکر به اینده تمام زندگی با ارزش و یک باره رو با صرف زمان به این چیزا نکنید اصلا مهم نیست تنها چیزی که مهم هستید و اولویت داره خانواده تون هست همسر بچه پدر مادر درجه بندی کنید به حرف وهرکسی اهمیت ندید ظاهر زندگی باقی رو هم اهمیت ندید تصمیم شما خیلی اون زمان خوب بود خوشبختی اینا نیست جز رنج و ... هیچ سودی نداره

پس ضرر نکردی👌 اگه خدای ناکرده شوهرت بداخلاق بود و قدرنشناس و زندگی بدی داشتی، میگفتم اشتباه کردی ح ...

راجب‌حقوقم‌ک‌میگیره ی‌کم‌قدر نشناس هس ولی درکنار اخلاقای خوبش قابل اغماضه .. طلا حدود۷۰تومن‌عید سال قبل خریدم

پپچ
سلام  من معذرت میخوام من درک نمیکنم شرمنده واقعا انقدر این مسئله های پیش افتاده که زمانش گذشته ...

اقایون‌نمیتونن احساس خانمارو درک‌کنن چون‌این‌مسائل براشون‌مهم‌نیس 

پپچ