2777
2789

یچه ها لطفا جواب بدید بزاتون صلوات میفرستم🥺🥺

من ی دوره روده هام عفونت کرد بیرون زوی شدید گرفتم

ی هفته بعد از خوب شدنم حالت سوزش داشتم موقع اجابت مزاج ک از شدت سوزش خارش میگرفت

ینی شقاقه؟؟؟

مگ شقاق بعد یبوست نمیاد؟؟

شوهرم گاهی شوخی میکنه میگ انگله ولی خب انگل خارشش مداوم هست از من دیشب اصلا نبود امشب  خیلی کم بود

و الان خیلی بهتر م نسبت ب هفته پیش

خواهشا نگید برو دکتر زنگ زدم بزام دوشنبه هفته اینده موبت زده

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتایی ک اسهال شدید هم داشته باشی چون فشار زیاد میاد ب مقعد سوزش میگیری اگه شیاف انتی همروئید استفاد ...

الان خیلی بهترم نسبت به هفته میش

بنظرتون بهتر میشم

یا سر خود برم همین پمادو بگیرم؟؟

بله شقاق بعد اسهال هم ایجاد میشه

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚

خونریزی هم اصلا ندارم دلدرد و حالت تهوع هیجی نیست فقط سوزش خودم حس میکنم سوخته😂🥺

من سرحاملگی بواسیر دارم الانم گاهی خون میاد گاهی هم بیرون میزنه بواسیر هم درد داره هم سوزش البته منم چند وقته فک کنم روده هام مشکل داره دکترم نرفتم مثل اسهاله ولی همیشگی نیس

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
من سرحاملگی بواسیر دارم الانم گاهی خون میاد گاهی هم بیرون میزنه بواسیر هم درد داره هم سوزش البته منم ...

ن من اینجور نیستم‌گلم

بعد ی مدت اسهال شدن اینجور شدم

ن من اینجور نیستم‌گلم بعد ی مدت اسهال شدن اینجور شدم

انشالله خوب میشی

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙