2777
2789
عنوان

چه جوری توی خونه خانم موفق و کدبانویی هستید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی قورمه سبزی حتما قلمه بندازید سبزیشم خوب سرخ کنید آبشوهم زیادنریزید آخرسرهم نصف قاشقی رب بندازیدو ...

عزیزم همین کارومیکنم ولی بازم مثل بیرونی نمیشه دیروز۲ساعت سبزی روسرخ کردم با سیاه نشد رنگش

انشالا خداوندبرات گشایشی کنه 🙏😔😔

لطفا برام دعا كن مهربون🙏🏻😔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

اسناتر گفتی غمگینی ؛ خدا پدر و مادرت رو حفظ کنه میدونم دوری ازشون سخته ولی به این فکر کن که خداروشکر داریشون. من پدر و مادرم فوت شده ن و ته دلم همیشه یه غم سنگینی میکنه ولی جلوی همسر و بچه هام خیلی شاد و خوش رو هستم . مردا زنای شاد و شوخ رو دوست دارن همیسه غروب ها لباس تو عوض کن آرایش کن به خودت برس تا شوهرت که میاد خستگی از تنش در بره😄

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سبزیش خیلی ریز خرد می کنید شما؟ 

سبزی خورش سبزیم ازبقیه سبزیهام ریزتره ولی رمزش اینه سبزی خورشی تره اش به اندازه باشه چون زمانی تره اش روخیلییی کم میریزن اصلا مزه خورش نمیده

آره اهل فست فود خیلی هست . اما نمیخوام خیلی بهش بدم آخه ضرر داره . ولی دوست دارم یه حالتی رو یاد بگی ...

میگم بیا شما برو تحقیق کن قشنگ دربیار که چه خطراتی داره بعد همونارو به همسرت بگو

بگو فلان مضرات رو داره اما سلامتی تو برام مهم تره ولی هرچی خودت میدونی 

اگه دوست داری ازین به بعد برات فست فود زیاد درست کنم

بزار خودش بگه 

اینجوری اگرم مریض شد میگی خودت گفتی منکه قبلش گفتم چه خطراتی داره

امروز ۱۰۰صلوات برات میفرستم که درست بشه همه چی

واقعا خوشحالم كردي 

خدا دلتو شاد كنه ان شاءالله و حاجت روا بشي مهربون🥰

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800