2777
2789
عنوان

چه جوری توی خونه خانم موفق و کدبانویی هستید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 112 پست
ببین گلم زرشک پلو با مرغ درست کن مرغ رو بذار توی مواد اب لیمو فلفل دلمه زرد چوبه زعفرون پیاز بعدش مر ...

عزیز بعد که برش گردوندم به مواد بدون آب بذارم آب پز بشه ؟؟ چون نمیخوام سرخش کنم 

شماچندساعت سرخ میکنیدسبزی رو؟

من قرمه سبزی رو با لوبیا چیتی درست میکنم خیلی خوب میشه

سبزی معطر خشک شده اضافه میکنم

برای ترشی خورشت،قرقوروت میزنم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمی ..حس خوبی بهت دارم انشالاهمیشه خوشحال باشی ♥️

ممنونم

همچنين شما🌷🙏🏻🥰

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

اصن استارتر شما بیا به جای اینکه مثلا غذای اصلی تو زیاد درست کنی

بیا چند مدل غذا درست کن اما کم 

مثلا سوپ و پلو خورشت و 3،4 تا کتلت هم بزاری کنارش 

سالاد هم حتما درست کن 

1 بار مواد شو بخری تا 1 هفته میتونی انواع سالاد درست کنی 

مثلا سالاد اندونزی و مخلوط و... خیلی طرفدار داره

اسناتر گفتی غمگینی ؛ خدا پدر و مادرت رو حفظ کنه میدونم دوری ازشون سخته ولی به این فکر کن که خداروشکر ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم . خیلی پشیمونم ازدواج کردم که مجبور بشم ازشون دور بشم . خیلی فکر و خیال دارم. خیال الکی . داروهای افسردگی مصرف میکنم . شوهرم میگفت اگه ببینم وقت برای خونه نداری دیگه نمیذارم بری سر کار 😔

یه غذای جدید بهت پیشنهاد می کنم خودم درستش کردم ولا تا حالا کسی درست نکرد بادمجون حلقه حلقه کن سرخ کن فلفل دلمه رو  خلاخلال کن سرخ کن قارچ سرخ کن سوسیس سرخ کن گوشت چرخ کرده سرخ کن با پیاز همه رو جدا جدا سرخ کن گوجه رو که حلقه حلقه کردی بذار روی بادمجون بعدش سوسیس و بعدشم قارچ و بعدشم گوشت چرخ کرد و بعدشم فلفل دلمه و بعدشم ابیشن خودت قبلش نمک بزن و اخر همه هم پنیر پیتزا بذارشون تومایه تاب درشو ببند زیرشو کم‌کن تا پنیر اب شه گوجه هم اینجوری پخت میشه کنارشم سبزی دوغ یا نوشابه هم بذار

میگم بیا شما برو تحقیق کن قشنگ دربیار که چه خطراتی داره بعد همونارو به همسرت بگو بگو فلان مضرات رو ...

میدونی عزیزم خودش کادر درمانه میدونه خطراتش رو . اما احساس میکنم به خاطر غذاهای بدی که من درست میکنم مجبوره اونا رو بخوره . اگه غذاهای خوب درست کنم خودش نمیره سمت فست فود 

خدا رحمتشون کنه عزیزم . خیلی پشیمونم ازدواج کردم که مجبور بشم ازشون دور بشم . خیلی فکر و خیال دارم. ...

ممنون عزیزم. اینطوری فکر نکن هیچ وقت .ماها که قرار نبست تا آخر عمر پیش پدر و مادر مون باشیم ..کمال انسان در ازدواجِ .دارو ها رو کم کم پ تحت نظر پزشک قطع کن بجاش کتاب بخون . دمنوش سنبل الطیب و گل گاو زبان و بهارنارنج بخور شادی آور ه. از زندگین لذت ببر .غروبا با همسرت بریم پیاده روی باهم وقت بگذرونید

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
عزیز بعد که برش گردوندم به مواد بدون آب بذارم آب پز بشه ؟؟ چون نمیخوام سرخش کنم 

اگه نمیخوای سرخ کنی نه برش گردون به مواد بد اینکه با پیاز تفش دادی فقط درش رو ببند اب نریز زیرشو زیاد کن اول وقتی داغ شد قابلمه و مواد زیزشو کم کن خودش اب می ندازه 

میدونی عزیزم خودش کادر درمانه میدونه خطراتش رو . اما احساس میکنم به خاطر غذاهای بدی که من درست میکنم ...

خب شماهم باید انقد درست کنی تا یاد بگیری دیگه اونم باید تحمل کنه☹️

از کتاب های آشپزی کمک بگیر نفس جان☹️

خب شماهم باید انقد درست کنی تا یاد بگیری دیگه اونم باید تحمل کنه☹️ از کتاب های آشپزی کمک بگیر نفس ج ...

آره درسته من تا الان اصلا دل به آشپزی نمیدادم اما الان واقعا دوست. دارم زندگیم رو تغییر بدم