2777
2789
عنوان

چه جوری توی خونه خانم موفق و کدبانویی هستید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 112 پست
لطفا اگه میتونی راهنماییم کن . خیلی به کمک احتیاج دارم هیچ کسی هم ندارم ازش بپرسم 

عزیزم من ی روز تو هفته خونه رو خوب جارو برقی میکشم و گردگیری میکنم روزای بعد مواظبم کثیف نشه یا هر روز نیم ساعت تو خونه ی چرخی میزنم هر جا لکی و آشغال و بهم ریختگی  هست درستش میکنم ظرفا هم سعی میکنم بعد آشپزی بشورم لباسم هر وقت بغل لباسشویی رد شدم هر چی باشه میندازم ماشین بشوره تا نمونه.تاپیک گلبوته بخون حتما

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان کمکم کن . نمی‌دونم واسه افطار و سحر چی درست کنم . شوهرم میگه فقط قیمه و قورمه سبزی و اینا بل ...

منم قورمه سبزی هیچ وقت خوب نمیشه الان چندوقته ازبیرون میخرم ولی به شوهرم نمیگم نمیدونم چیکارکنم

گوارا چراعزیزم؟

شانس من🥲

هركاري ميكنم ، باز هم ازم دور ميشه 

هميشه هم تو خونه جنگ و دعوا هست

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
میدونی عزیز . همه جیز دارم میگو ماهی گوشت مرغ . ولی خب نمی‌دونم چه جوری بهشون تنوع بدم یا خوشمزه پرس ...

برنامه سرآشپزپاپیون رو نصب کن از رو اون غذاهاتو درست کن

خداجونم حافظ عزیزانم باش🙏🙏🙏🙏
منم قورمه سبزی هیچ وقت خوب نمیشه الان چندوقته ازبیرون میخرم ولی به شوهرم نمیگم نمیدونم چیکارکنم

توی قورمه سبزی حتما قلمه بندازید سبزیشم خوب سرخ کنید آبشوهم زیادنریزید آخرسرهم نصف قاشقی رب بندازیدوبزاریدباشعله کم جابیوفته 

میدونی عزیز . همه جیز دارم میگو ماهی گوشت مرغ . ولی خب نمی‌دونم چه جوری بهشون تنوع بدم یا خوشمزه پرس ...

تو نت و اینستا ویدیو آشپزی زیاد هست ازونا یاد بگیر. قصد پز دادن یا هرجی رو ندارم؛؛؛ خودم چون علاقه دارم به آشپزی دستپختم خوبه . به غذاهات ادویه زیاد بزن و بزار زیاد بپزه و جا بیفته

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خب الان کمکم کن . نمی‌دونم واسه افطار و سحر چی درست کنم . شوهرم میگه فقط قیمه و قورمه سبزی و اینا بل ...

ببین گلم زرشک پلو با مرغ درست کن مرغ رو بذار توی مواد اب لیمو فلفل دلمه زرد چوبه زعفرون پیاز بعدش مرغ رو از مواد در بیار تف بده بعدش برش کردون به موادبذارش روی گاز ابپزبشه اگه میخوای هم سرخش کنی اب جوش بهش اضافه کن تا ابپزشه الوچه هم موقع پخت مرغ بهش اضافه کن چه بخوای سرخ کنی چه بخوای زرشک پلو کنی فرقی نداره  برنج رو هم بازرشک و زعفرون با خلال بادام تزین کن 

اصل قورمه به سبزیشه اگه سبزیشو خوب سرخ کنی وچندساعت بذاری خوب جابیفته عالی میشه

خداجونم حافظ عزیزانم باش🙏🙏🙏🙏
خب اگه اهل فست فود هست که خیلی غذا های ابتکاری میتونی درست کنی

آره اهل فست فود خیلی هست . اما نمیخوام خیلی بهش بدم آخه ضرر داره . ولی دوست دارم یه حالتی رو یاد بگیرم که رژیمی باشه 

توی قورمه سبزی حتما قلمه بندازید سبزیشم خوب سرخ کنید آبشوهم زیادنریزید آخرسرهم نصف قاشقی رب بندازیدو ...

سبزیش خیلی ریز خرد می کنید شما؟ 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀