بچه ها کمکم کنید . بگید چیکار میکنید که غذاشون خوشمزه میشه ؟ یا اصلا چی درست میکنید که تنوع غذایی داشته باشید . امروز شوهرم خیلی ازم گله کرد . گفت دارم بی انگیزه میشم . هر وقت میام خونه غذای خوبی که درست نمیکنی و خونه هم همیشه نامرتبه . با چه انگیزه ای بیام خونه ؟ خیلییی صبوره . الان واقعا با گفتن این حرفاش دلم خیلی براش سوخت و واقعا خجالت کشیدم . گفت همیشه غمگینی . آخه من از خانواده ام دورم واسه همین همیشه یه غم بزرگ رو احساس میکنم با این که شوهرم واقعا اخلاقش خوبه و مهربونه . شاغل هم هستم . تو رو خدا بهم کمک کنید چه جوری خودم رو تغییر بدم . من خواهر بزرگ ندارم لطفا شما خواهرانه کمکم کنید امروز خیلی حالم بدشد با حرف های شوهرم . لطفا رمز موفقیتتون یا این که چه جوری شوهراتون رو از دستپختتون راضی نگه میدارید بهم بگید. من واقعا بلد نیستم هنر خانه داری رو 😔
لطفا اگه میتونی راهنماییم کن . خیلی به کمک احتیاج دارم هیچ کسی هم ندارم ازش بپرسم
عزیزم من ی روز تو هفته خونه رو خوب جارو برقی میکشم و گردگیری میکنم روزای بعد مواظبم کثیف نشه یا هر روز نیم ساعت تو خونه ی چرخی میزنم هر جا لکی و آشغال و بهم ریختگی هست درستش میکنم ظرفا هم سعی میکنم بعد آشپزی بشورم لباسم هر وقت بغل لباسشویی رد شدم هر چی باشه میندازم ماشین بشوره تا نمونه.تاپیک گلبوته بخون حتما
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
میدونی عزیز . همه جیز دارم میگو ماهی گوشت مرغ . ولی خب نمیدونم چه جوری بهشون تنوع بدم یا خوشمزه پرس ...
تو نت و اینستا ویدیو آشپزی زیاد هست ازونا یاد بگیر. قصد پز دادن یا هرجی رو ندارم؛؛؛ خودم چون علاقه دارم به آشپزی دستپختم خوبه . به غذاهات ادویه زیاد بزن و بزار زیاد بپزه و جا بیفته
بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خب الان کمکم کن . نمیدونم واسه افطار و سحر چی درست کنم . شوهرم میگه فقط قیمه و قورمه سبزی و اینا بل ...
ببین گلم زرشک پلو با مرغ درست کن مرغ رو بذار توی مواد اب لیمو فلفل دلمه زرد چوبه زعفرون پیاز بعدش مرغ رو از مواد در بیار تف بده بعدش برش کردون به موادبذارش روی گاز ابپزبشه اگه میخوای هم سرخش کنی اب جوش بهش اضافه کن تا ابپزشه الوچه هم موقع پخت مرغ بهش اضافه کن چه بخوای سرخ کنی چه بخوای زرشک پلو کنی فرقی نداره برنج رو هم بازرشک و زعفرون با خلال بادام تزین کن