2777
2789
عنوان

دخترم ده سالشه و امروز...

| مشاهده متن کامل بحث + 6528 بازدید | 207 پست
باید وقتی علاعم بلوغ مشخص میشد میبردی الان یه خورده  دیره اما بازم ببر بنظرم

نه دیر نیست الان هم ببره آمپول میده تاخیر میندازه

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد تو ژنتیک خیلی ها بعد پریود باز رشد قد دارن...دیگه وقتش بوده دیگه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

اصلا خودتو ناراحت نشون نده

براش توضیح بده عادیه

نزار ناراحت بشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

منم همين سن و سال پريود شدم 

گريه كردم ولي نه به خاطر بالغ شدم ،گريه ميكردم ميگفتم من نميخوام روزه هامو بخورم 😁(وسط ماه رمضون بالغ شدم )

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

نه عقب بیفته که بده الان این پریود شده حتما بر اساس سنش و بدنش زمانش همین حالاست ک پریود شده . ولی خب پریود شدن نه ب صورت کامل ولی تا حدودی جلوی رشد قد رومیگیره.

زندگی زیبا دوستت دارم ...