2777
2789
عنوان

دخترم ده سالشه و امروز...

| مشاهده متن کامل بحث + 6528 بازدید | 207 پست
منم ده سال و نیمم بود پریود شدم،ولی قدم کوتاه نیستا ،شاید حساس شدین

سلام گلم دختر منم ده سالشه چند تا لکه خون روی لباس زیرش دیدم و براش توصیح دادم که پریود چی هست و....ولی الان چند ماهه که نشده نمیدونم برای شماهم همینطوری بود یا منطم وهمیشه گی بود 

سکوتم از رضایت نیست 😐😐کاربر قدیمی ام😊

الهی قربونش بشم جانم 

مبارکش باشه ان شاء الله عزیزم

قطعا ارثیه عزیزم

ولی برای اینکه خودت از نگرانی دربیای دکتر ببرش ولی نه اینکه با آمپول و دارو جلوشو بگیری

منم ی دختر دارم ولی نوزاد هنوز ی لحظه تصور کردم پریودیشو ببینم ضعف کردم بخدا😍😍😂😂

دیوونه م شاید😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم دختر منم ده سالشه چند تا لکه خون روی لباس زیرش دیدم و براش توصیح دادم که پریود چی هست و.... ...

حتما ببرش دکتر،چون من اینجوری بودم و متاسفانه تنبلی تخمدان داشتم،منو کسی نبرد دکتر که از همون نوجوونی کتترلش کنم بخاطر همین بیماریم شدید شد،ولی شما دخترتو ببر خیالت راحت بشه

وزنش نمیدونم اما لاغره خیلی لاغر هم نه خوبه 

من شنیده بودم که وزن دختر که از ۴۵ بالا بره پریودم شروع میشه الان دخترم ده سالشه و۵۰ کیلو علایم بلوعم داشت فکرشم میکردم که بلوغ زود رس بگیره ولی کرونا که بود نبردم دکتر وکم کم برام عادی شد آخرش که باید این اتفاق می‌افتاد حالا دو سال زودتر ارزش نداره هورمون بدن بچه رو دستکاری کنید

ولی گفتم یه بار چند تا لکه خون دید وقطع شد شاید تا بیاد به سن طبیعی برسه چند بار بیشتر خون نبینه

سکوتم از رضایت نیست 😐😐کاربر قدیمی ام😊
سلام گلم دختر منم ده سالشه چند تا لکه خون روی لباس زیرش دیدم و براش توصیح دادم که پریود چی هست و.... ...

سلام🤗نه اصلا من منظم نبودم حتی گاهی وقتا تا دو ماه یا بیش تر پریود نمیشدم ،و حتی طول زمان پریود شدنم هم تغییر میکرد گاهی اوقات هفت روز گاهی اوقات کمتر یا بیش تر...حتی این مسئله تا حدود ۱۶ سالگیم ادامه پیدا کرد که مراجعه کردم به متخصص زنان و برای من سونو نوشت و هیچ کیستی نداشتم،و دکتر گفتن که تا حدود پنج سال اول حتی،پریودی نامنظم طبیعی هستش،این تجربیات من بود،اما خیلی خوب میشه که با یه متخصص زنان مشورت داشته باشین ،اگر هم به خاطر کرونا حضوری نمی‌رین به صورت تلفنی.

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
١٠ سال و ۴ ماه

ای‌شاعاله قدش به اونیکه دلش میخاد برسه 🙏🙏

سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅‍♂️🙅‍♂️ دوست نی نی سایتی من  بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم  🙏🙏🙏🙏
من به خاطر ریز بودن دخترم تحت نظر دکتر غدد. بود و به محض شروع شدن علایم بلوغ در آزمایش خون دکتر ...

ممنون عزیزم. یعنی دخترتون با اینکه ریز بود زود پریود شد . دختر منم ریزه من فکر میکردم به خاطر جثه اش دیر به بلوغ میرسه . البته الان هفت سالشه از اکثر همکلاسی هاش قدش کوتاه تره. یه بارم به خاطر قدش بردمش یه متخصص غدد اطفال تو شهرمون اما دکتره بد برخورد کرد و میگفت طبیعیه منم دیگه نبردمش

ممنون عزیزم. یعنی دخترتون با اینکه ریز بود زود پریود شد . دختر منم ریزه من فکر میکردم به خاطر جثه اش ...

نه پریود نشده بود و اصلا نشد به خاطر ریز بودنش چند سال مرتب می‌بردم دکتر و آزمایش همه چی نرمال بود توی چند سال تا اینکه پارسال توی آزمایش خون نشون داد  که هورمون های بلوغش شروع به فعالیت کرده و اگر آمپول نزنه تا یکی دوسال بعد پریود خواهدشد  و بعد پریود دخترها نهایت تا دوسال قد میکش اونم در حد ده سانت بعد صفحه رشد بسته میشه 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
دختر من ادابت هست و متاسفانه چون از ژنتیکش اطلاع نداشتیم مرتب همسرم حواسش بود. یه روز گفت فک کنم یه ...

سلام میبخشید   منم دخترم  6سالشه کمی  تپله  یه  کم سینه داره حالا تمیدونم  واقعا درآورده  یا چون تپل هست    عرقشم  بو میده. باید چکار کنمم    یعنی ببرم دکتر    میترسم   زود پریود شه. خودم    اول یا دوم راهنمایی  بودم شدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
سلام میبخشید   منم دخترم  6سالشه کمی  تپله  یه  کم سینه داره حالا تمیدونم & ...

بله ببرین دکتر معاینه میکنه اگر مشکلی باشه براش آزمایش مینویسه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
دیر جنبیدی فک کنم دیگه نمیشه کاری کرد الان چند سانته؟ دختر من علائم بلوغ زودرس داشت و داره دیفرلی ...

سلام،دختر من رشد استخوانیش ی سال بیشتر از سنشه ده سالشع ولی استخونش یازده ساله رو نشون داده،پیش دکتر غدد میبرم اما نمیدونم چرا آمپول نمیده لامصب،الان موهای بدنشم دراومده هربار میبرم میگم امپول بده میگه لازم نیس،چیکار کنم،شما کدوم دکتر میبرین

دختر من عکسش یکسال بزرگتره اما نمیدونم چرا دکترش آمپول نمیده هربار ک میگم میگه حیف دستکاری بشه لازم ...

یکسال رو دارو نمیدن چون تقریبا روند طبیعی رو داره طی میکنه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊