زودتر اقدام کنید به درمان تز انسداد عروق اینجوری میشه دیگه کم کم میزنه به قلب
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بله حتما فعلا که یه بار قرص دادن دکتر جواب نداد،داروخونه پماد هم گرفتم فعلا هنوز کامل شروع نکرپم ببی ...
ان شاءالله که زودتر کامل خوب میشه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم اون چیه به نظرتون پیش چه دکتری برم آره تازگیا قلبم یهو تند تند میزنه
یعنی رگ بسته میشه و لخته جمع میشه به نظرم طب سنتی برو
دکتر قلب،البته فعلا برین عمومی اگر جواب نگرفتین برین قلب به نظرم،من هم تپش قلب دارم
تپش قلبم یه چند بار شده ولی رگ پاهام رو مخمه من بعد زایمانم عصب سیاتیکم شدم روی باسن طرف چپم میگیره تا زانوم اوایل بدتر بود نمیتونستم تکون بخورم جدیدا یکم بهتر شده پهلوی چپم ۵ ساله درد میکنه 😣