2777
2789
یعنی رگ بسته میشه و لخته جمع میشه به نظرم طب سنتی برو

اتفاقا طب سنتی رفته بودم پارسال به خاطره عصب سیاتیکم یادم رفت نبض رگ پاهامو بگم اون بهم گفت تو صفراوی شدی باید رعایت کنی سردی نخوری 

تپش قلبم یه چند بار شده ولی رگ پاهام رو مخمه من بعد زایمانم عصب سیاتیکم شدم روی باسن طرف چپم میگیره ...

اره منم سیاتیکم بعد زایمان داغونم کرد،الانم وقتی ناپرهیزی کنم درد میاد،دردا زیاده،خدااا کمک کنه😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم همدردیم،قرار بود طبیعی باشم،ولی دردام که شروع سد وکیسه اب رو پاره کردن دیر شده بود بردنم سزار ...

آهان پش شما هم درد طبیعی رو کشیدین هم عمل شدین وای چقدر سخت 😑من فکر میکنم عصب سیاتیک عوارض زایمان طبیعیمه

آهان پش شما هم درد طبیعی رو کشیدین هم عمل شدین وای چقدر سخت 😑من فکر میکنم عصب سیاتیک عوارض زایمان ط ...

بله گلم،سخت بود،خیلی هم ترسیده بودم،انشاالله خدا گل دخترت رو براتون حفظ کنه

سلام برای واریس شنیدم زالو درمانی خیلی خوبه .خودم اندازه ی یه سکه روی رانم دارم چند ساله همون قدره .ولی قصد دارم برم .تا حالا هم به خاطر پلاکتم نرفتم چون پلاکتم پایینه میترسم خونش بند نیاد .ولی خیلی تعریف میدن برای واریس همورویید و...

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

معمولا میگن خطر نداره اما بعضی موقع تو موارد شدید شاید مشکل ساز باشه

الان که دیگه با لیزر درمان میکنن راحت شده نه دردی حس میکنی نه خبر از جراحی و چیزیه

من خالم میره مرکز پزشکی الماس برای همین درمان واریس پا هاش خیلی خوب شده