2777
2789
اخه ببین من میخوام اهمیت ندم ولی مثلا ب دستشویی ک وسواس دارم تا میرم دستشویی میخوام خودما بشوره اب ا ...

خب زیادبازنکن ابو درضمن شلوارتوازپایین جم کن، مگه بچه ای، 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم باز میکنم میپاشه زیاد باز میکنم میپاشه بچه نیستم ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه

حساس شدین، آروم بگیرید نمیپاشه😊

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
کلن تو همه چیز وسواس دارم خونه ماشین چیدمان لباس خودم پسرم شوهرم.همه چیز باید مرتب و بی نقص باشه.یه ...

فکرو حساس بودن مریضی میاره بفکر خودت باش رها کن، که چی اینهمه نظم، یکم بی نطم باش درعوض روحت سرحال میشه، بخدا باحاله امتحان کن یکن😄

دستمم خیلی میلرزه از استرس ک کثیف نشم فک کنم از اینم هست

یاد یه داستان افتادم یکی رفته بود دسشویی زمان قدیم نگو وسواسی بوده، یه آفتابه آب خواسته دوستش رفته براش پرکرده آورده دوباره خواسته دومرتبه رفته آورده سه مرتبه ول‌کن نبوده دوستشم نوربه قبربباره گفته باشه الان میارم رفته پر افتابه روغن نباتی کرده واورده براش اونم خودش شسته باهاش😄

فکرو حساس بودن مریضی میاره بفکر خودت باش رها کن، که چی اینهمه نظم، یکم بی نطم باش درعوض روحت سرحال م ...

مثلن رورانه  چند بار اجاق گازو تمیز میکنم بعد کابینت هارو.سینک ظرفشوییمم دیگه انقدر شستم با سیم کم مونده سوراخ بشه.کاشی های حمومو با اسکاچ و دامستوسو وایتکس میشورم بعد با مسواک لابه لای کاشیارو میشورم.یه لک رو میز عسلیا و میز تی وی امکان نداره باشه دستمال دستمه همش.و خیلی کارای دیگه.دیسک کمر دارم گردن درد کتف درد ریه هام داغونه.بوی وایتکس و دامستوس و کلن مواد شوینده انگار ادکلنه برام بو میکشم کیف میکنم.دست خودم نیست

مثلن رورانه  چند بار اجاق گازو تمیز میکنم بعد کابینت هارو.سینک ظرفشوییمم دیگه انقدر شستم با سیم ...

خودتو جلا بده باکاشی وموزاییک چکاردارم فردا کاشی وموزاییک بدرد بچه هات نمیخوره، خانواده یه مادر سرحال وسالم میخاد بیشتربفکر خودتو خانوادت با نه فکر سرامیک وگاز، هرچیزی حدی داره🌹