فکر نمیکردم دیگه مثلا قالی نجسه،گفتم هر کس بهداشتشو رعایت میکنه دیگه چرا نجس باشن اشیا اونا هم مثه منن
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نهیر حتی ممکنه افسردگی بیاره برای فرد...همیشه جواب نمیده...چن رنجو عذابی ک از اون لحظه ها فرد بیمار ...
استادمون تعریف کرد وخودمم باور آرم بالاخره باید مواجه بشه تاکی فرار وحساسیت،،، میگن ازبعضی چیزا بترسی بنطرم باید باهاش مواجه بشی تابفهمی ترسی وجود نداره ترس از کثیفی، این رنجش وعذاب مال وسواس و ترسه باید برطرف بشه
السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
من خودم داشتم، باید اهمیت ندی، اهمیت بدی معلومه بیچاره میشی، محل نده هرچند سخته چندبار بی اهمیت بشی خودتو بکار سرگرمی مشغول کنی دورت ن شلوغ باشه کم کم بمرور میره، اما تمرارکنی اهمیت بدی طناب رو کلفتتر میکنی دیررهامیشی
السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
من خودم داشتم، باید اهمیت ندی، اهمیت بدی معلومه بیچاره میشی، محل نده هرچند سخته چندبار بی اهمیت بشی ...
اخه ببین من میخوام اهمیت ندم ولی مثلا ب دستشویی ک وسواس دارم تا میرم دستشویی میخوام خودما بشوره اب از رو سنگ کاشی دمپایی همه جا مبپاشه بهم خو مجبور میشم برم عوض کنم