2777
2789

اول از همه خسته نباشید🙋🏻‍♀️

من به عنوان ی خانوم ک قبلا شاغل بودم حالا خونه دار

قشنگ درکتون میکنم که خونه داری چقدر سخته🫂

از یه طرف حس میکنی که شاغل بودی  چقدر میتونستی کمک خرج باشی

از یه طرف هم شرایط شاغل شدنو نداری،🥲

ولی به نظر من یه خونه داری که واقعا خونه و بچه داری رو به نحو احسنت بخواد انجام بده خودش حسابی خسته کننده هست(ینی مدیریت همسر و فرزند داری،مدیریت اقتصادی  ومصرف خونگی و هزینه ها،در کنارش یه آشپز خوب بودن و همیشه خونه ی کاملا تمیز و مرتب داشتن)

حالا بیایید بگید تنهایی هاتون رو چجوری پر میکنید و خونه داری رو دوست دارین یا نه؟

همگی خسته نباشید 

خانه داری تنها شغل سختتتت و بدون دستمزدیه قدر خودمونو باید خیلی بدونیم 

مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت می‌کنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمی‌دونه.مادر بودن یعنی خستگی‌ای که هیچ‌کس نمی‌بیند، شب‌هایی که بی‌خوابی می‌کشی ولی صبح با لبخند بیدار می‌شی چون می‌دونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاری‌های بی‌منت‌، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوه‌ها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه می‌جنگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم شاغلم هم خانه دار سخته اما چاره ای نیست

داشتن هر دو در کنار هم واقعا سخته🙋🏻‍♀️

همیشه با خودم میگم خانومهای شاغل واقعا زود فرسوده میشن چون مسعولیت دو چندان میشه

خدا قوت عزیزم🫂🙋🏻‍♀️

تازه خونه تکونیم تموم شده هنوز یکم خورده کاری موندع ک اصلا انرژیشو ندارم بی انگیزه ام و حس هیچی نیست ...

منم هر روز یه بخش از خونه رو کاملا تمیز میکنم 

اخر شب خسته ی خسته میشم

یه تایمی رو هم روز در میون برای پیاده روی در نظر گرفتم که با دخترم دوتایی میریم

من عاشق خانه داری هستم کارهای خونه رو با عشق انجام میدم

خوش به حالت ، هر چی میام سراغ کارهام‌ میبینم حوصله ام نمی کشه در صورتی که قبلا عاشق خونه داری بودم ، روزگار این بلا رو سرم آورد  

بنظرم سختتر از شاغل بودن یا خانه دار بودن یا مادر بودن این سخته ک ی مادر باشی شاغل هم باشی کارهای خ ...

اره واقعا سخته

خداقوت🌹🥰

مادر شاغل بودن 

بیشتر برا بچه های اون خونه سخته

خوش به حالت ، هر چی میام سراغ کارهام‌ میبینم حوصله ام نمی کشه در صورتی که قبلا عاشق خونه داری بودم ، ...

من ۱۰ ساله خونه دارم

قبلا شاغل بودم و تدریس میکردم 

عاشق شغلمم بودم 

ولی دخترم ک بدنیا اومد نتونستم ادامه اش بدم

یمدت افسردگی گرفتمو حس و حال هیچیو نداشتم

ولی بعد دیدم امید بچم تنها به منه و خودمو جمو جور کردمو پر قدرت ایستادم و ادامه دادم🙋🏻‍♀️انشالله ک خدا هم همراهیمون کنه

ی زمانی شاغل بودم خیلی سخته البت مجرد بودم ولی خب کمک مادرمم میکردم الان متاهلم ولی خانه دار هستم 🥰خدا قوت ب همگی😍

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

منم هر روز یه بخش از خونه رو کاملا تمیز میکنم اخر شب خسته ی خسته میشمیه تایمی رو هم روز در میون برای ...

من سالی یبار شایدم بیشتر اینجوری تمیز کنم

چون معمولا نمیزارم چیزی یا جایی کثیف شه زودی تمیز میکنم اما این بار فرشام خیلی چرک بودن دادم شستن دیگ پریود هم شدم یهو انرژیم خیلی کم شده گرمم هست اما ادم نمیتونه تکون بخوره 😁

من وقتی ک واسه خودم گذاشتم فقط باشگاه رفتنمه