2777
2789
عنوان

با این جور ادم باید چیکار کرد

167 بازدید | 12 پست

به آدمی که فکر میکنه در هر شرایط کوتاه میای باید چیکار  کرد!؟ 

مثلا پارتنرم روزای اول آشناییمون اروم زد تو صورتم 

بعد بهم گفت اگر مشکلی داشتی با این قضیه چیزی میگفتی بهم!!!! 

بعد الان بهش گفتم پیامامو دیر سین نزن دعوامون میشه ها! 

نوشته اشکال نداره کوتاه میای :/ 

رفته رو مخم چی باید بگم الان بهش 

والا مقصری.چطور کتکت زده به شما انقدر ریلکس بودی باید جرش میدادی

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون هیچ پاسخی و عکس العملی بلاک کن.

همین

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بگو کوتاه نیومدم انقدر ازت ناراحتم که تصمیم گرفتم راهمو ازت جدا کنم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته