2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی چک بعد چند ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 19245 بازدید | 92 پست
لکه دیدم ترسیدم وگرنه اون هاله مطمعنم کرد. چون یه هفته اس سیته هامم درد میکنن. هیچوقت تو عمرم درد سی ...

لکه بینی اوایلش به خاطر لانه گزینیه

بعدش هم ممکنه هماتوم باشه که داره دفع میشه

ولی اگه ازمایشت مثبت شد ان شاالله برو دکتر احتمالا پروژسترون تجویز کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینی اوایلش به خاطر لانه گزینیه بعدش هم ممکنه هماتوم باشه که داره دفع میشه ولی اگه ازمایشت مثب ...

ممنونم از راهنماییت دوست عزیزم😍

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
خیلی سخته. واقعا خیلی سختی کشیدم. انشاا.. ک صحیح و سالم بدنیا بیاد 

ایشالا حتما. چند ماهته؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
الان ی هفته شده طرف چپ شکمم اندازه ی گردو میاد بالا. بنظرتون بچه اس.. خیلی استرس دارم.. هفته دیگه سن ...

ن عزیزم فکر بد نکن. با دکترت در میون بزار تا خیالت راحت بشه

ولی میدونم شانس ندارم ک دیدی مثبت شد سکته زدم🙄😂

وای دیوونه 😂😂😂😂 

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
سلام گلم شما باردار بودی ؟

سلام. اره عزیزم. پسرم ماه دیگه تولدشه😍