2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی چک بعد چند ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 19245 بازدید | 92 پست
عزیزم...خدا انشالله به حق این ماه عزیز قلبتو شاد کنه.انشالله جواب زحماتتو میبینی،برات حمد میخونم

ممنون واییی خیلی لطف کردی یه دنیاممنونتم خیرببینی

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشوداری؟ بفرس برای منم خیلی کمرنگ بودبارداربودم 

اره میفرستم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
ممنون دعاکن تادیروز دو روزبودلکه قهوه ای میدیدم. دیگه تحمل منفی ندارم خواهرازته دلت دعام کن. برای ما ...

حتما دعات میکنم و صلوات میفرستم برات😍😍😍

استرس نداشته باش😉😉😉😉

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
ممنونم میشه دعام کنین؟ 

اره حتما عزیزم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
ازمایشگاه بعد افطار هستن

ممنون غزیز اره شب میرم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چرادوست نداری؟نینی داری؟ 

اره بابا یک ده ساله دارم راحت شدم بخدا اصلا بچه دوست ندارم برعکس من همه اطرافیان منتظر نی نی هستن هر چقدر من بی بی چکا منفی میشع خوشحالم اونا ناراحتن حالا از دیشب من ناراحتم بقیه خوشحال

خیلی کمرنگ و نازکه. البته تو عکس کمرنگ تر شد. شایدم من توهم زدم😔

حتما دعات میکنم و صلوات میفرستم برات😍😍😍 استرس نداشته باش😉😉😉😉

خیلییی ممنون خدا ازخواهری کمتون نکنه چقدرخوبی اخه😊😘😘😘

دارم سعیمومیکنم این 15روزبه اندازه15سال پیرمیکنه

عکسشوداری؟ بفرس برای منم خیلی کمرنگ بودبارداربودم 

میشه ببیتید من پاک کنم؟ بنظرتون هس؟ شاید استارتر دوس نداشته باشه.

نه بابا بزار باشه راحت باش

ممنون عزیزم

اره بابا یک ده ساله دارم راحت شدم بخدا اصلا بچه دوست ندارم برعکس من همه اطرافیان منتظر نی نی هستن هر ...

حالاآزمایش بده خیالت راحت بشه 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏