2777
2789
عنوان

بی محلی کردن شوهر به حرفای زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست
مثلا دو روز توی رابطه هست محبت قربون صدقه ، بعد دو سه روز دیگ ازش خبری نیس .بعضی روزا هس حتی ۵ دقیقه ...

خب علتشو چی میگه؟ این ادم دوستت داره یا فقط برای سرگرمی اوقات فراغتشی؟

ببین من تجربه خودمو میگم ، اول اینکه ما از مامانامون الگو میگیریم وقتی مامان یاد نداده چطور حرف خودش ...

راستش من خیلی خواستم تغییرش بدم با لحن خوب بهش گفتم این مورد ناراحتم میکنه میگه چشم بعد کلا یادش میره و جدیم نمیگیره . وقتیم ک عصبانی میشم میگه همه شما زنا مثل همید اخلاق ندارید فقط ادا اصولاتون فرق داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند ساله باهاشم دوسش دارم بجز اون چند بار سعی کردم با ادمای دیگ اشنا شم ولی از هیچکس جز اون خوشم نمی ...

این از خصوصیات همه ادماس.یعنی در اصل از اشتباهات میشه گفت.میرن سراغ کسی که شبیه پدر مادر یا خواهر و برادرشونه،و می خوان اون نقش قربانی رو وراثتی کنن و توی خانواده ادامه دارش کنن،عامدانه هم نیستا.یعنی دیدی مامانت رنج کشیده با بابات،رفتی یکی لنگه بابات انتخاب کردی و نمی تونی ازش دل بکنی.و فکر می کنی اگر با کسی غیر ازین باشی خوشبخت نمی شی.به هر حال شما این ادم رو نمی تونی تغییر بدی،اگر مادرت خوشبخته شما هم خوشبخت خواهی شد با ایشون

خب علتشو چی میگه؟ این ادم دوستت داره یا فقط برای سرگرمی اوقات فراغتشی؟

دمدمی مزاج و کم حوصله س

درسته چند ساله با همیم دیگ خیلی حرفا تکراری شده و چیزی برای گفتن نمونده .ولی اینکه مثلا دو روز میگذره ولی یه زنگ ۵ دقیقه ای نمیزنه ناراحتم میکنه

این از خصوصیات همه ادماس.یعنی در اصل از اشتباهات میشه گفت.میرن سراغ کسی که شبیه پدر مادر یا خواهر و ...

نه من مادرم خوشبخت نشد هنوزم بعد ۳۰ سال داره عذاب میکشه و من حسرتو توش می بینم وقتی یه مرد با زن صحبت میکنه توجه میکنه هنوزم حسرت میکشه

من دلم نمیخواد با یکی مثل بابام باشم . ۲۰ و خورده ای سال از بابام کم توجهی دیدم از شوهرمم نمیتونم ببینم.

دمدمی مزاج و کم حوصله سدرسته چند ساله با همیم دیگ خیلی حرفا تکراری شده و چیزی برای گفتن نمونده .ولی ...

چه ربطی داره؟ مردم بعد بیست سال حرف دارن برا گفتن... ببین الان هر مشکلی هست بعدا صد برابر بدتر میشه فکر نکنی ازدواج کنی نهایت این رفتارشو تحمل میکنی چون الان که دورین انقد بی احساسه با هم زندگی کنین هیچی دیگه 

حس میکنم طرف اگه باهات بحث کنه دعوا کنه بهتر از اینکه نادیده بگیرت انگار حرفات اصلا مهم‌نیس🥲😭

دقیقا من الان با همچین کسی زندگی میکنم آرزومه بیاد وقتی ناراحتم از دلم دربیاره خیلی سخته اگه میتونی بهم بزن

دقیقا من الان با همچین کسی زندگی میکنم آرزومه بیاد وقتی ناراحتم از دلم دربیاره خیلی سخته اگه میتونی ...

اره واقعا خیلی سخته بخصوص منی ک از پدر هم محبت ندیدم

شوهر من همینهدرشرف طلاقیماینا از مشکلات فرار میکنن ونمیشینن تا حلش کننراحت طلبن

اره دقیقا ی مشکلی پیش میاد میذاره میره دو هفته بعد میاد ک دیگ بحثه تموم شده باشه

چه ربطی داره؟ مردم بعد بیست سال حرف دارن برا گفتن... ببین الان هر مشکلی هست بعدا صد برابر بدتر میشه ...

تازه من قراره بعد ازدواج برم شهر اونا زندگی کنم . فکر اینکه این ادم اونجا میشه همه کسم ولی اونم این مدلی...