2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی چک بعد چند ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 19245 بازدید | 92 پست
میشه ببیتید من پاک کنم؟ بنظرتون هس؟ شاید استارتر دوس نداشته باشه.

اره هاله میبینم انگاری استراحت کن اگه داری یدونم صبح بزن 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اره هاله میبینم انگاری استراحت کن اگه داری یدونم صبح بزن 

تو رو خدا جدی میگی؟ 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلییی ممنون خدا ازخواهری کمتون نکنه چقدرخوبی اخه😊😘😘😘 دارم سعیمومیکنم این 15روزبه اندازه15سال پ ...

قربونت بشم❤❤❤❤

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

دختر عموم بعد یه ساعت بی بی چکش مثبت شد

الانم بچش دنیا اومده 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
هی این تاپیک های بی بی چک رو میبینم وسوسه میشم برم بیبی بزنم     شماهم دو روز دیگه تست کن ...

منم. مجردم ولی دلم میخاد😂

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
منم. مجردم ولی دلم میخاد😂

😂😂😂😂😂

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
با وجود لکه ممکنه باردار باشی؟ من سحر بی بی چک زدم یک هاله خیلی خیلی کمرنگ بود کلی خوشحال شدم الان ر ...

عزیزم منم روز موعدم آزمایش دادم. مثبت بد عدد بتام هم 1500 خیلی بالا بود گفتم حالا ی بی بی هم بذارم. بی بی بعد دوساعت حاله انداخت. و از روز بعدش هم لکه بینی داشتم تا 20 روز. نگران نباش شاید شما هم همینطوری

عزیزم منم روز موعدم آزمایش دادم. مثبت بد عدد بتام هم 1500 خیلی بالا بود گفتم حالا ی بی بی هم بذارم. ...

خدا از دهنت بشنوه. ممنون عزیزم. انقد خورد تو ذوقم نشستم فقط منتظرم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

من دیروز باید پری میشدم.

ولی از دیروز فقط درد دارم اصلا نمیشه

نمیدونم چیکار کنم بیاد

از طرفی میترسم چیزی بخورم.

ولی اخه اگه قراره ادم پریود شه چرا باید چند روز درد بگیره از قبلش اخه🤕

منم بعد چند ساعت هاله انداخت چون مقدار بتا کم بود. اگه هاله خیلی واضحه چند روز دیگه دوباره امتحان ک ...

لکه دیدم ترسیدم وگرنه اون هاله مطمعنم کرد. چون یه هفته اس سیته هامم درد میکنن. هیچوقت تو عمرم درد سینه نداشتم ورم کردن انگاری.

انشاا.. ک مامان شی من خودم بعد 5 سال انتظار 

خدا برات نگهش داره عزیزم😍 ۵ سال خیلی سخته انتظار واقعا.