2777
2789
عنوان

بد ترین سوتی

137 بازدید | 11 پست

بدترین سوتی عمرتون چی بوده هر وقت یادش میفتین میخایین محو شین؟

خودم: اولایل عقدم رانی خرید شوهرم. تیکه های آناناس رو درآوردم خوردم..الان هروقت رانی میخام فقط آناناس میخره🤦‍♀️

هیچ وقت یادش نمیره لعنتی😐

انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن

یکی دوتا نیس ک خاک تو سرم  

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی بار داشتم کلو ی ماشین موهامو مرتب میکردم 

هی غر میزدم 

شیشه و ماشین خیلی کثیف بود 

لگد زدم و گفتم خو این لکندع رو بشورین دیگ 

گندش در اومدع

یهو دیدم یکی تو ماشین هی میخندع 

😏ی پسرع تو ماشین دراز کش بود

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ی بار داشتم کلو ی ماشین موهامو مرتب میکردم  هی غر میزدم  شیشه و ماشین خیلی کثیف بود  ...

🤦‍♀️زیاد پیش میاد. 

😐چرا؟  تموم شده رفته..بگو حالا

چی بدتر از این ک موقع فلسفی حرف زدن ادامس از دهنم افتاد  هااان جواب بدین با شمااااام  

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

گوشیمو خونه مادرشوهرم گم کردم 

مادرشوهرم به گوشیم زنگ زد که صداش در بیاد بفمم کجاست اون رفت تو اتاق من داشتم تو هال میگشتم دنبالش 

خاهرشوهرم گوشیمو پیدا کرد آورد گفت مامان بیا ببین عروست چی اسمتو ذخیره کرده😒

اسمشو ذخیره کرده بودم 😢ایناهم بهشون برخورد

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
گوشیمو خونه مادرشوهرم گم کردم  مادرشوهرم به گوشیم زنگ زد که صداش در بیاد بفمم کجاست اون رفت تو ...

چ ذخیره کردی اسمشو😲😧

بد نیست که اسمشه دیگه مردم از چیا ناراحت میشن ها.خودش چ سیو کرده تو رو حالا؟

اسمم

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند