2777
2789
عنوان

مامانها بچه هاتون تومدرسه

116 بازدید | 12 پست

حرفهای زشت هم یاد گرفتن؟من خیلی نگرانم چند وقته تو محوطه ساختمونمون بچه هایی میبینم با سن کم که چه حرفهای زشتی میزنن 

اینا از کجا یاد میگیرن اخه

محل زندگیمون جای خوبیه و جالبه خانواده ها همه با فرهنگ

نه بره مدرسه خوبم میشه

تو محلمون یه بچه ای بود خیلی. بی ادب بود رفت مپرسه الان خیلی خوب شد

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی چیزارو یاد گرفته.مهم نیست به نظر من.بلاخره که میشنوه یا میخونه.فقط باید بلد باشه که استفاده نکنه از فحشا.دختر من بلده ولی استفاده نمیکنه.به قول خودش فحش برا ادمای بی کلاسه😂

پسر من حتی کلمه فحش رو بلد نیس در این حد بگم بهت

میره یاد میگیره.اونم مدرسه پسرونه😂فقط بش بگو بیاد ازت بپرسه کلمات جدیدو.دختر من چهارمه هرچی بشنوه یا بخونه که جدید باشه میپرسه معنیشو و اینکه در چه شرایطی میتونه به کار ببره.اینکه مودبانه هست یا فحسه یا کلمه خودمونیه...حتی یه لیست داره از کلماتی که فقط درمقابل دوستاش میتونه استفاده کنه 

خیلی میترسم موندم چه مدرسه ای خوبه 

ببشتر غیر دولتی ها خوبه

پسر خاله منم که میگم بهش داداش

قبل رفتن خیلی شلوغ بود(البته اصلا حرف بدی نمیزنه)الان که میره خیلیییی با ادب و دوست داشتنی تر شده

اگه امکاناتش رو دارین به غیر دولتی ثبت نامش کنید

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

دختر من چهارسالشه از تی وی یاد میگیره. موندم منم. عو  ضی و اینا. 

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
بنظرت مدرسه شاهد بهتره یا غیر انتفاعی؟

والا من مدرسه شاهد رو نمیشناسم ولی غیر انتفاعی بهتره

عزیزم چون غیر دولتی پولش زیاده کم ادم میاره واسه ثبت نام

اونایی هم که میاره بافرهنگ هستند و یچشون. هم با ادبه