2777
2789
عنوان

ریاضی ماز قلم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست
بهتر از استاد نیست مبحث رونویسی اینا کار میبیره جریان اطلاعات اینا نکته های استادو نوشتی ؟

میدونید همه چی و وارد کردم خوندم متن و شکل ها رو تست زدنی نمی‌فهمم سوال و انگار که هیچی نخوندم ازش بقیه فضلا اوکیم فقط این فصل وحشتناکه

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید همه چی و وارد کردم خوندم متن و شکل ها رو تست زدنی نمی‌فهمم سوال و انگار که هیچی نخوندم ازش ب ...

برو نهایت برا استاد دیگه ای رو ببین این قسمتو برا فرهمند رو ببین

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

میدونید همه چی و وارد کردم خوندم متن و شکل ها رو تست زدنی نمی‌فهمم سوال و انگار که هیچی نخوندم ازش ب ...

میدونی استاد حنیف خوبن نقطه ضعفشون یه چیزه اینه که تست زدنی از یه گفتار تشریح نمیکنه تست از رو میزنه خط میزنه فقط نکته مهم شو میگه ولی باید تک تک گزینه ها کامل تشریح شه اون میاد سریع نکته مهمو میگه تو تست رد میشه حوصله تست زدن نداره میخواد کار تست سریع جمع کنه 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

میدونی استاد حنیف خوبن نقطه ضعفشون یه چیزه اینه که تست زدنی از یه گفتار تشریح نمیکنه تست از رو میزنه ...

مرسی ممنونم حتما یا فرهمندنیا رو میبینم یا همدانی 

کاربری برای دو نفره من و خواهرم