2777
2789
عنوان

دامادمون خیلی کثافته بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 41360 بازدید | 151 پست
اخه عزیزم همسرم خیلی تیزه خب قطعا علت رفتارمو میپرسه چی بهش بگم چه بهانه ای بیارم

اگه شوهرت منطقیه حتما بهش بگو چون این وسط اون ممکنه شک کنه و تو بشی آش نخورده و دهن سوخته 

بنظرم بهترین راه اینه ک ب همسرت بگی،شما دو تا هم هردوتون رازدار باشین و قضیه رو تابلو نکنین 

فقط رفت و آمدِ خانوادگی رو کم کنین.فعلا میتونی بگی کروناس زیاد ترین خونه همدیگه 

بعدش هم تو میتونی بیرون با خواهرت دوتایی قرار بزارین 

طوریکه خییییلی کم شوهرخواهرت رو ببینی 

وقتی میخوای بری خونه مامانت،مطمئن شو که خواهرت و شوهرش نیستن

اخه عزیزم همسرم خیلی تیزه خب قطعا علت رفتارمو میپرسه چی بهش بگم چه بهانه ای بیارم

بگو خواهرمو‌اذیت میکنه دیگه از چشمم افتاده

شاید الان جو بگیرتت بگی به همسرت ولی قطعا خودتو سرزنش میکنی

مطمین باش مامانتم دوست نداره تو به همسرت بگی اگه مادرت در جریان بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اول ارتباط پیامکی رو قطع کنید و تماس نداشته باشید در ضمن هر روز که دورهمی نیستین میتونید قطره چکانی اون رفتار بین شما تو جمع کم کنید 

هیچ وقت در این مورد به همسرتون حرف نزنید فکر چند سال آینده باش آدما احساساتشان پایدار نیست 

دیدم که میگم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........

دوست عزیز یه چیز بگم.. شاید گفتنش خوب نباشه ها. 

ولی بخاطر همینه که میگن زن باید زیبایی ها و دلبری هاش رو از نامحرم نگه داره. 

ببخشید واقعا اینو میگم ولی اگه شوخی هات و زیبایی هات رو نمی‌دید دامادتون شاید دیگ خواهرتون از چشم‌ نمی‌افتاد 😪

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
متاسفانه حدسم درست بود راجع ب عنوانت  ببین عزیزم اگر همسرت رازداره  به همسرت حتتتما بگو&n ...

اره واقعا بدجور توی دوراهی موندم همسرم باوجود اینکه خیلی آدم فهمیده و منطقی هست اما بازم نگران واکنشش هستم، اما خب نهایتش اینه که بگه قطع رابطه که خودمم اینطوری راحت ترم، اما نمیدونم اونوقت جواب خواهر و مادرمو چی بدم

دوست ندارم خواهرم بدونه و زندگیش خراب بشه 

اونقدز تابلو هم نه دیگه ولی خوب باهاش پیامیصحبت نکن و تو جمع هم زیاد گرم نگیر سعی کن با بقیه سرگرم ب ...

ما رابطه مون خیلی خوب و صمیمی بود توی جمع، حالا حتما همه متوجه تغییر رفتارم میشن😢

به خواهرت که اصلا قضیه رو نباید بگی زندگیش بهم میریزه چند بار بهونه بیار واسه رفت و آمد کم کم عادت م ...

اگه از هم دور بودیم مثلا خواهرم شهر دیگه ای بود خیلی راحت تر بود ولی خب ما حتی خونه هامونم بهم نزدیکه نمیدونم چطور رابطه رو کم کنم

دوست عزیز یه چیز بگم.. شاید گفتنش خوب نباشه ها.  ولی بخاطر همینه که میگن زن باید زیبایی ها و د ...

😐😐😐

مرد ک احساس تعهد نداشته باشه،خواهر زن نشد،میره سراغ یکی دیگه 

چرا ما زنها دوست داریم همه تقصیرات رو گردن بگیریم؟

ببخشیدا ولی لاشی بازی شوهرخواهر هم ب پای ما مینویسن؟؟؟

اینهمه آدم خواهرزن خوشگل دارن 

بهش نظر دارن؟؟؟

ما رابطه مون خیلی خوب و صمیمی بود توی جمع، حالا حتما همه متوجه تغییر رفتارم میشن😢

مهم نبس عزیزم اگه هم همسرت سوال کرد بگو اونا یکم مشکل دارن نمیخوام دخالت کنم برا همی صمیمبت کمتر کردم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بهشون نگو ولی اصلن تودیددامادتون نباش جلوشم اگه بودی دیگه اینقدپرانرژی خودتونشون نده مرداعاشق زن پرش ...

یهو رفتارم عوض بشه همه متوجه میشن و اول از همه همسرم که خیلی تیزه شک میکنه

خیلی سرد برخورد کن رابطتتو کم بکن در حد سلام وسلام با سلام نکردن خودتو تابلو میکنی خیلی معمولی باش د ...

ممنون از نظرت درست میگی ولی همین سرد برخورد کردن هم همه رو به شک میندازه که چیزی شده نمیدونم جواب سوالات بقیه رو چی بدم

اخه یک ساله که تو کرونا ما رفت وامد داشتیم الان نمیشه یهو بگم بخاطر کرونا

آهااا🤦‍♀️

خب یکم پیچیده شد

البته بازم میتونی بگی الان کرونا خیییلی زیاد شده و یکم میترسم ولی اگه فک میکنی باور نمیکنخ،بنظرم حتما از ی مشاور خوب بپرس.حتی شده مشاور تلفنی