2777
2789
عنوان

شوهرم بچه ننس چیکارکنم

275 بازدید | 13 پست

خوته مادرش بود بچه رو دست من گریه میگرد چند ساعت زنگ تصویری زدم پیش مادرش خوابیده بود اومد خوته گفتم خوابیدی گف ۵دقیقه نشد باورنداری زنگ زد مادرش خلاصه ک مادرشم فهمید حالم گرفتس کار هرروزشه بچها من هیچی نگم میره منوول مبکنه😭😭

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

جز خودش کسی نمیتونه کاری کنه حتی شما که همسرشی کی ماها میخوایم اینو بفهمیم که واقعا بعضی چیزا از کنترل ما خارجه هیچ ادمی به خواسته ما تغییر نمیکنه مگر اینکه بخاد تنها چیزی که ازت برمیاد این هست که باهاش حرف بزنی

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول این‌که از خودت ضعف نشان نده یعنی نزار بفهمه حساسی روی این قضیه.بعدش هم هروقت خواست بره خانه مادرش یا فهمیدی اونحاست خونسردیتو حفظ کن و تو هم برو اونجا و مثل رییسا پاتو بنداز رو هم تا ازت پذیرایی کنند

خیلی سخته اصلا

دقیقا همینه خیلی سخته ولی ادما تا خودشون نخان زمین به اسون بیاد تغییر نمیکنن نهایتا یا ند روز نقاب میزنن که عوض شدن یا یواشکی کارشونو ادامه میدن 

خیلیا به امید تغییر با طرف ازدواج میکنن یا طرف همش به خودش فشار میاره که من چیکار کنم فلانی اینجوریه چرا فکر میکنی باید خودت کاری کنی این مشکل رفتاری پارتنرته و فقط هم خودش میتونه کاری کنه

من کاری ندارم شوهرت چیکار کزده ولی با توجه ب تاپیکهای قبلی شمام ی اشتباهاتی داری میزنگی ب بابات من فکر میکنم همه ی اینا دست ب دست هم میده تا اون طرف مادرش بره

نگاش کن چرا میره طرف مادرش اوناقلقشو بلدن اونجا کیف میکنه ببین مادرش اونجا چیکار میکنه ب هرحال اونا قلشو بلدن

درسته ولی تاپیکای قبلی اسی رو ببیتی خودشم ی سری کارای اشتباهیم کرده

بنظرم حتی اگر اشتباه هم کرده باید بشینه در باره مشکلش و اشتباهش حرف بزنه بچع که نیستن دو تا ادم بالغن

درسته ولی تاپیکای قبلی اسی رو ببیتی خودشم ی سری کارای اشتباهیم کرده

زنگ زدم بابام بخاطر اینکه بارها ب من گفته بود ج ن ده گفتم چرا اینو نیکی گفت بخاطر اینکه سریع جیغ میزنی

جز خودش کسی نمیتونه کاری کنه حتی شما که همسرشی کی ماها میخوایم اینو بفهمیم که واقعا بعضی چیزا از کنت ...

مادرم بهم میگه با سیاست خودتو ب سمت خودت بکشونش ولی خو چقد تحمل از ۱۰ صبح رفته هرروز میره 

زنگ زدم بابام بخاطر اینکه بارها ب من گفته بود ج ن ده گفتم چرا اینو نیکی گفت بخاطر اینکه سریع جیغ میز ...

بهش بگو این حرفت اول توهین به خودته بعد به من