2777
2789
عنوان

ناراحتی من طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چطوری خونتون رو فروختن بی اجازه خب اگر همچین ادمایی هستن بهتر قطع رابطه بشه

ما اینجا نبود به خاطر شغل همسرم  هفت هشت ماه پیش خونه به اسم پدر شوهرم بود  از این خونه های ثبت نامی بود 

رفت فروخت

شاید

امتحانش ضرر نداره😁چون تجربه خودمه

به مادرشوهرم گفتم شما۱۳بدر رفتین بیرون من روم نشد بتون بگم فک کردم شما نمیخاین منم بیام

زد توصورت خودش گف مام فک میکردیم شما نمیخاین باما بیاین

خیلی چیزا باحرف زدن درست میشه😅

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️
امتحانش ضرر نداره😁چون تجربه خودمه به مادرشوهرم گفتم شما۱۳بدر رفتین بیرون من روم نشد بتون بگم فک کر ...

نه عزیزم اینا اینطوری نیستن 

کلا از من خوششون نمیاد تو جمعی که من باشم نمیان باهام ارتباطی نمیگیرن هیچچچ دلیلی هم نداره ذاتشون اینطوره

نه متاسفانه اونام ماشینشون دست داداشمه داداشم به شهر دیگه سر کاره

بابا مهم اینه شوهرت اهل دل باشه

تاکسی تلفنی خبر کنین ببرتتون بعدم زنگ بزنین برتون گردونه به همین راحتی

مهم شوهرفهمیده داشتنه که تو داری😍😁😙

نه عزیزم اینا اینطوری نیستن  کلا از من خوششون نمیاد تو جمعی که من باشم نمیان باهام ارتباطی نمی ...

خب اینجاس که تو باید تو یه جمع میری آدم حسابشون نکنی شیک وباکلاس بگردی تو جمع دوروبر شوهرت باشی و کاری کنی هی قربون صدقت بره تا کورشن از حسادت

یه چیزیم که من دیدم هرچی بدجنس تر باشی بیشتر احترامتو میذارن😁

خب اینجاس که تو باید تو یه جمع میری آدم حسابشون نکنی شیک وباکلاس بگردی تو جمع دوروبر شوهرت باشی و کا ...

والا از این کارا بلد نیستم و اینطورن اگه اینکارا رو بکنم فک کنم پوستمو میکنن ☺️

نه عزیزم والا اونا پولای ما رو خوردن خونمونو بی اجازمون فروختن  ماشینمونو هر چند چیز قیمت داری ...

خوب اگه خونه شما بوده اونا چه طوری فروختند؟ خونه شما قاعدتا باید به نام خود شما باشه، دزد بردن هم که ربطی به اونا نداره وجدانا. وقتی هیچ وقت بهتون نمیگند حتما با اخلاقتون و حضورتون حال نمیکنن. به نظر من‌جاای گلایه نیست