2777
2789
عنوان

مستاجر اذیت کار

131 بازدید | 9 پست

مستاجرمون افغانیع خیلی اذیت میکنن از صبح تا شب بچه هاش تو سرویس پله دارن حرف میزنن هرچقد تذکر میدیم انگار ن انگار ،خونه برا پدرشوهرمه چکارشون کنیم ،دیگه قاطی کردیم 

خب بیرونشون کن..خونه رابدید دست عروس وداماد..با قیمت کمتر

هرچقد میگیم دربیاید درنمیان ،خونه پدرشوهرمم خودشون رفتن جای دیگه خونرو دادن مستاجر ،حالا ب اونا هم میگیم میگن صبر کنید تا موئدش در بیان حالا ۷ ماه مونده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر و صدا و اذیت چه ربطی به افغانی بودن یا ندارن داره؟

ن بابا ربط نداره ک ولی بعضیاشون واقعا خوبن بعضیاشون خیلی اذیت کارن نمیدونم چرا دوستدارن ایرانیارو اذیت کنن الان طبقه اولمونم افغانیع ولی بهتر از ایرانیاس انقد خوب و با فرهنگه 

ن بابا ربط نداره ک ولی بعضیاشون واقعا خوبن بعضیاشون خیلی اذیت کارن نمیدونم چرا دوستدارن ایرانیارو اذ ...

ربط نداره پس بالا ننویس افعانیه 

یه توهین محسوب میشه به افغانستانی های عزیز!

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
ربط نداره پس بالا ننویس افعانیه  یه توهین محسوب میشه به افغانستانی های عزیز!

خب بعضیاشون فرهنگ ندارن اپارتمان زندگی کنن یکبار تذکر میدن ن هرروز هر ساعت واقعا خب اونم شعورش پایینه کاش برن شهر خودشون 

خب بعضیاشون فرهنگ ندارن اپارتمان زندگی کنن یکبار تذکر میدن ن هرروز هر ساعت واقعا خب اونم شعورش پایین ...

خب ماهم همسایه مون هم وطن مونه ولی فرهنگ همسایگی نداره دلیل نمیشه توهین بشه به یه مردمی.

یجوری میگی انگار ما خودمون کل فرهنگ همسایگی رو داریم😶

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
خب بیرونشون کن..خونه رابدید دست عروس وداماد..با قیمت کمتر

والا من خونمو دادم عروس و دوماد با قیمت کمتر منطقه پارسال

خیلی سر و صدا داشتن ، چند بار مدیر ساختمون بهم زنگ زد ، موقع فوتبال خونه میشه ورزشگاه ، سرو صدای مهمون اخر شب تو راه پله و اونقدر بلند تو خونه صحبت میکنن همسایه ها صداشونو میشنون و ...

دیگه ازم خواهش کردن ، سر سال باهاشون تمدید نکنم ، خداروشکر خودشون گفتن میخوان برن خونه پدر شوهرش بشینن ، دوماه دیگه سالشون تموم میشه 

مستاجرم خوب و بد داره 

یه امسال هم اجاره بدم، خدا بخواد از سال بعد خودم میرم 

خب ماهم همسایه مون هم وطن مونه ولی فرهنگ همسایگی نداره دلیل نمیشه توهین بشه به یه مردمی. یجوری میگی ...

خب وقتی تذکر میدی بهشون حداقل مراعات کنن ،ن اینکه خود خانومه هم از تو خونه هوار بکشه صداش تا سر کوچه بره