2777
2789
عنوان

خانومایی که ظلم دیدن یا بهشون زور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 162 پست
خدا نکنه عزیزم ن ولی اصلا ی دقه اروم نمیگیریم حرفاش بد دلمو شکونده نوک انگشتام کلا بی حس شده.خدا بچت ...

فدات عزیزم انشاالله هرجی از خدا بخای بهت بده 

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 

بله صدر درصد میبینن. یه موردش :خواهر من عروس یه خانواده شده که از نظر مالی از مابالاترن. علاوه بر اون کلا خواهرم ساکت و مظلومه.ادمای متکبری هستن. یه روز عموی شوهر ش سر ی قضیه  خواهرم باهاش یه صحبت کمی کرد اصلا جوابشو نمیداده. و خیلی به حالت بی اعتنایی که تو اصن حالیت نیستی بهش گوش نمیده . ینی خواهرم اومده بود تو خونه ما گریش نمی ایستاد. همش میگفت خدایا اینا کی هستن منو باهاشون درگیر کردی.  عموی شوهرش میره خونشون میبینه گاوش مرده. خیلی جا میخوره و حتی متوجه میشه که احتمالا دل شکسته و به شوهر خواهرم خودش اومده گفته من اون روز چیزی به زنت  نگفتم. ینی ناراحتش نکردم. نمیدونم چرا اینجور شده. خواهرم یکم اروم شد. ولی با بد ادمایی درگیر شدیم. خیلی تکبر دارن اصن کلا خیلی ضعفا رو بی اعتنایی میکنن. خدا خودش جوابشونو بذه

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بمن انقدگفته نازا مشکل داشتم عمل کردم خداکنه خدابمنو توام بده نی نی کوچولو

منم شوهرمو نمیبخشم بهم گفت نازا ولی الان دخترم نازم کنارم خوابیده عزیزم مام خدایی داریم صبحش زد باتری ماشینش کامل خوابید

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

من حالم برباشه داغونم کنن ظلمی یامسخره ...گریه ام که بگیره بخدا میگم خدایا بغلم کن ازتمام وجود😔

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺
شوهرم بمن انقدگفته نازا مشکل داشتم عمل کردم خداکنه خدابمنو توام بده نی نی کوچولو

من ی چیزایی بهم میگن ک نازا بهترینشه.بهم میگن گربه توخیابونم باردار میش ولی تو نه.قاطر نازا.درخت بی ثمر.با خنده میگن لباس بچه نخر تو ک نازایی امشب شکستم کاش لباسو تو ساکم نمیدید

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
من وقتی بهم ظلم میکنن نمیتونم جوابشونو بدم کتکم میزنن با شلاق با سین شارژ هرچی که منو بدرد بیاره ولی ...

گریه ام گرفت 😔

واقعا هیچی بدتر ازین نیست که یه آدم زورشون به کسی نشون بده که از خودش ضعیف تره 

نمیدونم کیه که این بلا رو سرت میاره ولی مطمئن باش خدا بی جواب نمیذاره 

ولی کاش خودتو خلاص کنی از این ظلم و جور که میگی 

چون هرچقدرم بلا سر طرفت بیاد میدونم که خیلی دردی از تو دوا نمیکنه  تاوان اونا مرهم زخم های دلت نمیشه 

حتی ممکنه دلتم بگیره براش 

اگر میتونی برا خلاصی خودت تلاش کن عزیز دلم 

منمباورت میش دارم با گریه تایپ میکنم؟امشب داداشم ۱۶ سالشه لباس بچه از تو ساکم دید بهم گف نازا تو بچه ...

عزیزدلم امیدت به خدا باشه.درکت میکنم ولی بزار تنها امید و توکلت بخدا باشه.منم تو این ماه رمضون برای همه ی منتظرا دعامیکنم بحق۱۴معصوم دامنشون  سبز بشه منم خدا نگام کنه

اللهم عجل لولیک الفرج
ناراحت نباش چون اونطور که باید با خدا حرف نزدی خودتو کاملا از کینه و ناراحتی تخلیه کن قشنگ بشین با خ ...

فدات عزیزم ممنون از همدردیت حتما همینکارو میکنم شماهم برام دعا کنید توروخدا😔

من وقتی بهم ظلم میکنن نمیتونم جوابشونو بدم کتکم میزنن با شلاق با سین شارژ هرچی که منو بدرد بیاره ولی ...

الهی بمیرممممم 

فدات عزیزم انشاالله هرجی از خدا بخای بهت بده 

همچنین فدات

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
خدانکنه💚 خیلی باعث آروم شدنم نشد این قضیه. فکر می‌کنم انتقامم همین شکلی باشه. برای خودت و اون کسی ...

من همه تلاشمو میکنم ولی هربار خراب میشه 

بله صدر درصد میبینن. یه موردش :خواهر من عروس یه خانواده شده که از نظر مالی از مابالاترن. علاوه بر او ...

انشاالله 

عزیزدلم امیدت به خدا باشه.درکت میکنم ولی بزار تنها امید و توکلت بخدا باشه.منم تو این ماه رمضون برای ...

انشالله هرچی زودتر تاپیک بی بی چک مثبتتو بزنی و بهت تبریک بگیم عزیز❤

من وقتی شوهرم بهم بد کرد زور گفت بهم گفت تو فقط بار کش بچه ام بودی ب امام حسین داغون شدم زد ب. ۴۰بچه ام نرسید با ی ماشین بار کشی ک‌۱۸چرخ بود تصادف کرد نصف ماشینش خسارت دید خدا معنی بار کشو نشونش داد و خودشم فهمید بخاطر چی بوده ولی مامان و باباش هی میگفتن چشم خوردیاااا چشم دیگه نمیگفتن دل دختر مردم شکستی