2777
2789
عنوان

خانومایی که ظلم دیدن یا بهشون زور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 162 پست
الهی بمیرم ایشالله ب حق این شبای عزیز خانوم فاطمه زهرا دامنتوسبزکنه

خدانکنه ممنون عزیر همچنین حاجت روایی شما

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
فقط صبوری کردم و بخدا سپردم و حواب تک تک ظلمهاشون رو دیدن و من به چشم دیدم عدل خدارو شک‌نکن اگر بسپ ...

برام دعا کحید توروخدا

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بچه بودم بهم تجاوز شد و ده سال بعد که همه غبطه شو میخوردن و تو آسمونا بود از لحاظ خونه و زندگی ب ...

الهی بمیرم برات باز خدارو شکر که جواب ظلمشو خدا داده

الهی بمیرم‌ اشکال نداره اون سنش به این حرفا قط نمیده تو بدل نگیر انشاالله بخاطر این ماه مبارک خدا دا ...

خدا نکنه عزیزم ن ولی اصلا ی دقه اروم نمیگیریم حرفاش بد دلمو شکونده نوک انگشتام کلا بی حس شده.خدا بچتو نگهداره فدات 

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
من ندیدم تاوان بده،چون خدا لطف کرد راه من رو از اون شخص جدا کرد و دیگه هیچوقت ندیدمش اون اتفاقات شب ...

ممنونم‌ازت حتما میخونم التماس دعا دارم ازت😔

عزیزمممم اینی که بهت میکم رو بخور جندنفر با این روش باردار شدن🤗 تخم خربزه با تمام محتویا ...

ممنون عزیزم چشم حتما امتحان میکنم

اخه مشکل من همین یکی ک نی هزارتا مشکل ک بخاطرش مجبور شدم بمونم اینجا خونه مادرم

الهی خدا دونه دونه مشکلاتو حل کنه

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

بله عزیزم خدا خودش جای حق نشسته.و جواب ظلمو میده دیر ی زود تاره سوختو سوز نداره.من خیلی تو زندگیم ظلم دیدم.و واقعا تنها انتقامم نفرین بود.ولی تو همین ماه رمضون باخودم گفتم مگ خدا خودش همه اینا را نمیبینه و جواب میده دیگ نفرین نکنم.سعی میکنم نفرین نکنم چون خدا خودش اینا را میبینه و به موقش جواب ادم ظالمو میده

اللهم عجل لولیک الفرج
کاش میتونستم همه چیو بگم 

ناراحت نباش چون اونطور که باید با خدا حرف نزدی خودتو کاملا از کینه و ناراحتی تخلیه کن قشنگ بشین با خدا حرف بزن خودت از بدیها توبه کن چون بالاخره همه ما هدمها یه بدی داریم دیگه   بعدش بگو خدایا یه راه برام باز کن که دیگه کسی نتونه ازارم بده 

الهی بمیرم برات باز خدارو شکر که جواب ظلمشو خدا داده

خدانکنه💚

خیلی باعث آروم شدنم نشد این قضیه. فکر می‌کنم انتقامم همین شکلی باشه. برای خودت و اون کسی که ظلم کرده دعا کن که دلاتون یکرنگ باشه و آروم. 

الهی خدا دونه دونه مشکلاتو حل کنه

انشالله همچنین شمام حاجت روا شین

اره دیگم کسایی که ظلم میکنن تاوان پس میدن  شکسته های دلت را به بازار خدا ببر  خدا خود به ...

من وقتی بهم ظلم میکنن نمیتونم جوابشونو بدم کتکم میزنن با شلاق با سین شارژ هرچی که منو بدرد بیاره ولی حتی نمیتونم از خودم دفاع کنم بعد با تمام وجودم زسرخدا خالی میکنم داد میزنم گریه میکنم باهاش دعوا نیکنم الانم همه بدنم از این ظلم درد میگیره 😔😔😔😔

عزیزم من یهو پشتم خالی شد ۴۰روز خون گریه کردم تازه عمل شده بودم زده بخیه هام از شدت زوری ک بخودم داد ...

😔😔

منمباورت میش دارم با گریه تایپ میکنم؟امشب داداشم ۱۶ سالشه لباس بچه از تو ساکم دید بهم گف نازا تو بچه ...

شوهرم بمن انقدگفته نازا مشکل داشتم عمل کردم خداکنه خدابمنو توام بده نی نی کوچولو

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺