بیاین بگین ببینم جواب ظلمی که بهشون شده رو خدا داده یا کسی که بهش زور گفته یعنی خدا حواب ظلمو زورو واقعا تو همین دنیا میده میگن دل سکستن تابان بزرگی داره کسی تا حالا دیده کسی که ظلم کنه تابان بده😔😔😔😔😔😔😔😔😔
خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
بله عزیزم خدا خودش جای حق نشسته.و جواب ظلمو میده دیر ی زود تاره سوختو سوز نداره.من خیلی تو زندگیم ظلم دیدم.و واقعا تنها انتقامم نفرین بود.ولی تو همین ماه رمضون باخودم گفتم مگ خدا خودش همه اینا را نمیبینه و جواب میده دیگ نفرین نکنم.سعی میکنم نفرین نکنم چون خدا خودش اینا را میبینه و به موقش جواب ادم ظالمو میده
ناراحت نباش چون اونطور که باید با خدا حرف نزدی خودتو کاملا از کینه و ناراحتی تخلیه کن قشنگ بشین با خدا حرف بزن خودت از بدیها توبه کن چون بالاخره همه ما هدمها یه بدی داریم دیگه بعدش بگو خدایا یه راه برام باز کن که دیگه کسی نتونه ازارم بده
اره دیگم کسایی که ظلم میکنن تاوان پس میدن شکسته های دلت را به بازار خدا ببر خدا خود به ...
من وقتی بهم ظلم میکنن نمیتونم جوابشونو بدم کتکم میزنن با شلاق با سین شارژ هرچی که منو بدرد بیاره ولی حتی نمیتونم از خودم دفاع کنم بعد با تمام وجودم زسرخدا خالی میکنم داد میزنم گریه میکنم باهاش دعوا نیکنم الانم همه بدنم از این ظلم درد میگیره 😔😔😔😔
خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده