2777
2789
عنوان

زنای مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طلاق هم مثل ازدواج هستش ‌ . دیدی انتخابت اشتباس بکش کنار .جدا شو . خب تاوان داره . هر امتخاب اشتباهی تاوان داره تاوانشم سختی و عذاب در دادگاهها هستش .

مهم نیست کلا 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من برعکس شما فک میکنم خانم شجاعو با سیاست زندگیشو میسازه نه پا به فرار بزاره 

وقتی یه مرد معتاده خیانتکاره تن پروره درست حسابی نیست،چرایه ادم باید جوانیش و وقتشو صرف چنین ادمی بکنه واقعا

😍😍😍

ب نظر من خاننومی شجاست ک برای زندگی که تشکیل داره مبارزه کنه

نه این ک با اولین مشکل طلاق بگیره و فرار کنه

مبارزه ینی شجاعت و ب مقصود دل رسیدن

مثل همسر خودم که بعد از ۱۰سال اعتیاد من فرار نکرد

مبارزه کرد تا من درمان شدم من بهش افتخار میکنم

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
وقتی طرفت نخوادت سیاست مشورت هیچی جواب نمیده پس باید بری

هر زندگی از یک جایی دچار فاصله شده باید ریشه های خشم و کینه و ناراحتی پیدا بشه و رفع بشه مگه الکیه اول بخوادت بعد بگه نمیخامت این رفتارهای خودمونه که اتفاقات بد و خوبو بوجود میاره

طلاق منفورترین حلال خداست بنظر من باید آخرین انتخاب آدم باشه متاسفانه الان اولین انتخاب شده هنوز زندگی رو شروع نکرده طلاق میگیرن اتفاقا بعضی وقتا از عواقب طلاق باید ترسید

ب نظر من خاننومی شجاست ک برای زندگی که تشکیل داره مبارزه کنه نه این ک با اولین مشکل طلاق بگیره و فر ...

مبارزه با خودسوزی؟؟؟؟؟؟تا کی مثلا؟اعتیاد قابل درمانه ولی فحاشی, بددهنی ,رفتارهایی که یه عمر با آدمه قابل درمان نیستن

مبارزه با خودسوزی؟؟؟؟؟؟تا کی مثلا؟اعتیاد قابل درمانه ولی فحاشی, بددهنی ,رفتارهایی که یه عمر با آدمه ...

همه چیز قابل درمانه نه یکدفعه البته اگر ظرفیت در دو طرف وجود داشته باشه گاهی یکی باید صبورتر باشه یکی اراده قوی تری برای تغییر داشته باشه

ب نظر من خاننومی شجاست ک برای زندگی که تشکیل داره مبارزه کنه نه این ک با اولین مشکل طلاق بگیره و فر ...

همسر شما ده سال عمر وجوونیشو گذاشته ها!!!

معلومه براتون شیرینه چون تهش خوب تموم شده

اما همه مثل همسر شما صبور نیستن وبرای عمرشون ارزش بیشتری قائل هستن

اینکه همسر شما ده سال منتظر ترک کردن شما مونده صرفا کار درستی انجام نداده

تهش میتونست این نباشه وشما همچنان ادامه بدی به کارت با حدس وگمان نمیشه تا پیری صبر کرد

اما خب به هر حال خداروشکر که زندگیتون پایدار موند وشرایط خوب شد

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
وقتی پای بچه میاد وسط فک کردن به طلاق خیلی دوره.برای شماهم اینطوریه؟یا من آدم خیلی ضعیفیم که نمیتونم ...

اگه واقعا شرایط بده بنظرم طلاق بهتره چون داره روح وروان اون بچه هم اسیب میبینه که جبران ناپذیره

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...