از زنای مطلقه خوشم میاد.خیلی شهامت دارن و شجاعت.نترسیدن از طلاق.از اینکه وای اگه جدا بشم چی میشه.از حرف مردم. از آینده نمیترسم.در کل بنظرم طلاق کار خانومای شجاعه.خوش بحالشون که زیر بار ظلم و جور مرد نمیرن
هیچ ادمی اولش گندکاریاش رو نمیشه و الا هیچ دختری احمق نیست چشم وگکش بسته زن طرف بشه.. این همه مردها ...
ادم هیچ وقت خودشو اول بروز نمیده این ماییم که باید بفهمیم خیلی چیزا رو شاید نشه فهمید اما ادم درستکار راستگو صادق با معرفت و مهربون رو میشه فهمید و همچین ادمایی خیلی دور از ذهنه اهل خیانت باشن
وقتی پای بچه میاد وسط فک کردن به طلاق خیلی دوره.برای شماهم اینطوریه؟یا من آدم خیلی ضعیفیم که نمیتونم ...
نه استارتر
طلاق برای زن خیلی سخته
بنظر من باید طرفت خیلیییی بد باشه که ادم طلاق بگیره
خیلی مسایل زندگی برای حل شدن احتیاج به صبر و سیاست دارن
اهل نی نی سایتم چیزی هایی دیده ام توی این سایت حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
راستش منم اگه رفته بود شاید درمان نمیشدم موندنش انگیزه ای شد برام ک بتونم درمان شم و تمام دردها رو ...
امیدوارم سلامتیتون همیشگی باشه،اما متاسفانه درصد کمی از معتادین هستن به این نتیجه ای که شما رسیدین، میرسند ومهم تر اینکه به این تصمیم پایبند باشن وبرنگردن