2777
2789
عنوان

چرا بعضیا دهنشون هیچوقت بو نمیده

2948 بازدید | 60 پست

مادربزرگ من هم دندوناش افتضاح خرابه هم وضع معدش خرابه ولی به خدا حتی صبحم رفتم بیدارش کردم عین گله هییبچ بویی نمیده 

دخترخالمم اونطوریه تازه ازدواج کرده حتی میگه شوهرش صبح از سر کارش برگشته لبش بوسیده میگه آخه تو چرا ان قد بوی گل میدی آخه اول صبحی ولی من اگه خیلی رعایت کنم مسواک اینا 

بو نمیده ولی با این حال باز ناشتا حس میکنم یه مقدار بو میده ولی اگه پیش بیاد نتونم واویلاست 

آخه دلیلش چیه ماها چیکار کنیم آخه ازدواج نکردم هنوز ولی یکم میترسم

به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌موقع گشنگی و قبح بومیده خودم متوجه میشم ی اسپری خوشبو کننده گرفتم رو‌تختم صبح اول اون و‌میزنم

دلم‌میخاست برامنم بونده😞

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

متاسفانه  دونفر هستن که وقتی برم خونشون  واقعا حالم بد میشه از حرف زدنشون دهنشون که باز میشه  حالت تهوع میگیرم  مسواک هم میزنن ولی همیشه بوی بد میده

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی