2777
2789
عنوان

چرا بعضیا دهنشون هیچوقت بو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2946 بازدید | 60 پست
منم اونطوریم ولی یه سر یا اصللاااندارن مزاج شما چیع

صفراوی ام 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه  دونفر هستن که وقتی برم خونشون  واقعا حالم بد میشه از حرف زدنشون دهنشون که باز می ...

اگه میتونی بهشون بگو جوش شیرین استفاده کنن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اگه میتونی بهشون بگو جوش شیرین استفاده کنن

نمیتونم یکیش دختر مجرده  واقعا کسی بخواد باهاش تو رابطه باشه اذیت میشه   جوش شیرین چه طور استفاده کنه

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

بعضی ها از معده شون  این جوری بو میده   یه مدت قرص مترونید ازول بخورید  یگه بو نمیده

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

بچه هامایعات بیشتر مصرف کتید و شب قبل ازخواب دوبار مسواک بزنید و دهانشویه کنید

من داداشم این مشکلو داشت بهشگفتم انجام داد الان بهتره

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
چجوری استفاده بشه؟ 

حل میکنم تو اب مثل دهانشویه استفاده میکنم