2777
2789
عنوان

چرا بعضیا دهنشون هیچوقت بو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2951 بازدید | 60 پست
بچه هامایعات بیشتر مصرف کتید و شب قبل ازخواب دوبار مسواک بزنید و دهانشویه کنید من داداشم این مشکلو ...

راستش من حس میکنم نزنم صبح بوی دهنم کمتره دل مسواک دهانشویه کنم حس میکنم بدتر پیش دهنم خشک میشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من حس میکنم نزنم صبح بوی دهنم کمتره دل مسواک دهانشویه کنم حس میکنم بدتر پیش دهنم خشک میشع

من دهنم هرگز بو نمیده حتی ناشتا یا گرسنه یا هرچی. دلیلش حس میکنم زیاد اب خوردنمه حتی طی شب چندین بار اب میخورم تشنع میشم زیاد

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
میدونی مزاجت چیه؟

نه واقعا. از بچگی همینجوری بودم. خیلی به مسواک و نخ و دهانشویه اهمیت میدم. سیرو پیاز خام نمیخورم. سبزی های بودار مث پیازچه و تره نمیخورم مایعات زیاد میخورم و طی روز یکی دو استکان اب جوش و نبات و نعناع میذارم یکم از داغی بیوفته میخورم حس میکنم تا پایین میشوره میبره. از بو بیزارم و هیچ جام بو نمیده حتی اگه یه هفته حموم نرم بدون دئودرانت و عطر بازم بو عرق نمیدم

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
عزیزم چیکارا میکنی میشه بگی

مرتب مسواک میزنم نخ دندون استفاده میکنم دهانشویه استفاده میکنم آبم زیاد میخورم توی طول روز11لیوان آب میخورم شبام خوابیدنی آب میزارم بالاسرم تا صبح حدود2.3لیوان آب میخورم

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
برا منم سواله خدا رو شکر همیشه ی خدا دهنم بوی پهن گاو میده😖

🤣🤣

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

منم متاسفانه صبا بو میده. البته بعضب روزا فقط دلیلشم نمیدومم چیه ولی خیلی بدم میاد اونجا از خودم😢نمیدونم چ کنم

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋