2777
2789
عنوان

ای وی اف ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 5452 بازدید | 97 پست
داروهای خارجی گیرتون اومده،،مثلا گونال اف یا داروهای تحریک تخمدان خارجی؟؟؟

منکه هرجا میدونستم داره یعنی قبلا میرفتم میگرفتم رفتم گفتن نداریم اصلا هم نیست 

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
علایمش دوسه روز دیگه میاد من هروقت استفاده میکردم حالت تهوع میگرفتم و سینه هام بشدت حساس میشه ایشالل ...

امروز ی کم سرم سنگینه و سرگیجه دارم

یعنی از داروها ست؟

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنین فریز داری؟ چند بار آی وی اف شدی؟

من نه ای وی اف کردم نه ای یو ای همسرم مخالف بود ولی الان میخوام ای وی اف کنم 

سلام من 27 سالم pco هستم شوهرمم تحرکش زیر 30 بود الان با دارو شده 40 مورفولوژی هم ۶ درصد سالم دوبار ای یو ای نا موفق داشتم میخوام برم برای ای وی اف اما تیروییدم گاهی میریزه بهم منتظر جواب تیروییدم ک ببینم ماه بعد میشه بیفتم تو سیکل ای وی اف

سلام من 27 سالم pco هستم شوهرمم تحرکش زیر 30 بود الان با دارو شده 40 مورفولوژی هم ۶ درصد سالم دوبار ...

وای منم تیروئید لعنتی 😡

بچه ها می خواستم نظرتونو بپرسم من دوتا انتقال منفی داشتم آخرای این ماه اسباب کشی دارم موعد پریودمم ۵ برج ۳ هست از طرفی دانشجوام 

دوست دارم پریود بعدی برم واسه شروع سیکل

از طرفی میگم وایستم امتحانام تموم شه که اون میشه آخرای برج ۴ 

خیلی دودلم میگم اگه مثبت شه سخت میشه امتحان دادن 

آخرای برج ۴ هم خیلی دیره از طرفی میفته تو محرم دوست ندارم تو محرم انتقال بدم ی بار انتقال دادم تو محرم منفی شد

واقعا نمی تونم تصمیم بگیرم شما جای من بودین چیکار میکردین؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها می خواستم نظرتونو بپرسم من دوتا انتقال منفی داشتم آخرای این ماه اسباب کشی دارم موعد پریودمم ۵ ...

ایشالله که خیره ولی به نظرم امتحانات ممکنه باعث استرس بشه به نظرم بعد امتحاناتت بهتره

ایشالله که خیره ولی به نظرم امتحانات ممکنه باعث استرس بشه به نظرم بعد امتحاناتت بهتره

مرسی عزیزم دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

روزی ۴۵ دقیقه پیاده روی و با کالری شمار کرفس کالری شماری میکنم خداکنه زود لاغر بشم نی نی بیاد 😍😍😍

ادامه بده من با همین روش 20 کیلو کم کردم انشااله خیلی زود مادر بشی 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
سلام من 27 سالم pco هستم شوهرمم تحرکش زیر 30 بود الان با دارو شده 40 مورفولوژی هم ۶ درصد سالم دوبار ...

منم مشکلم شبیه شماس تنبلی دارم و شوهرم کم تحرکی و تعداد کم یکبار ای یو ای نا موفق داشتم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
سلام بچه ها منم هستم تیر ۹۹ پانکچر شدم با ۴۳ تخمک و ۱۰ جنین اولین بار دو تا جنین سه روزه انتقال دا ...

عزیزم منم جنین سه روزه دارم بلاس چیه

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

کسی خراش رحم‌انجام  داده

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

سلام منم آندومتریوزم و لوله سمت راستم بسته است و دکتر گفت حتما باید آی وی اف شی بهمن 99 آی وی اف انجام دادم که منفی شد سه شنبه باید برم سونو واسه انتقال مجدد تو رو خدا واسم دعا کنین