2777
2789
عنوان

ای وی اف ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 5452 بازدید | 97 پست
سلام عزیزم با ای وی اف باردارشدین؟ مشکلتون چی بود؟ چندسالتونه؟

سلام گلم روز ۱۲ انتقالم فعلا ک بی بی چکم مثبت خداروشکر تاازمایش بدم ۲۵سالمه همسرم موفولوژیش مشکل داشت خودمم تنبلی داشتم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام گلم روز ۱۲ انتقالم فعلا ک بی بی چکم مثبت خداروشکر تاازمایش بدم ۲۵سالمه همسرم موفولوژیش مشکل داش ...

امیدوارم بی بی چک اثر امپول نباشه مثبت شدنش خدا به حق امام علی دلتو شاد کنه😍😍😍😍 اما بارداری ونی نی هم پسره.خوشحال باش😘

من سنم کمه... و احتمالا ای وی اف کنم..تیروئید دارم وتنبلی...شوهرم مشکلی نداره خداروشکر. بنظرتون احتمال داره با ای وی اف بارداربشم... خیلی انتظارسخته

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم بی بی چک اثر امپول نباشه مثبت شدنش خدا به حق امام علی دلتو شاد کنه😍😍😍😍 اما بارداری ونی ...

ان شاالله.

ببین ای وی اف سخته اما تنهاچیزی ک کمک میکنه ب مثبت شدنش استرس نداشتنه

چیش سخته ؟

خوب سختیا خودشو داره من ۳۰تومن هزینم شد چون بیمه نداشتم 

بعد تخمک کشی هایپرشدم خیلی بد بود رفتو امدش اما چاره چیه باید انجام داد پایان شیرینی داره

خوب سختیا خودشو داره من ۳۰تومن هزینم شد چون بیمه نداشتم  بعد تخمک کشی هایپرشدم خیلی بد بود رفت ...

ولی پایان شیرینی داره:))❤️

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
سلام گلم روز ۱۲ انتقالم فعلا ک بی بی چکم مثبت خداروشکر تاازمایش بدم ۲۵سالمه همسرم موفولوژیش مشکل داش ...

سلام کدوم بیمارستان رفتید و هزینه ش چقد شد ؟خدارو شکر که مثبت شدید مبارک باشه

سلام کدوم بیمارستان رفتید و هزینه ش چقد شد ؟خدارو شکر که مثبت شدید مبارک باشه

سلام عزیزم 

کلینیک مام رفتم حدودا با داروهام ۳۰تومن شد