2777
2789
عنوان

ای وی اف ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 5452 بازدید | 97 پست
عزیزم منم جنین سه روزه دارم بلاس چیه

بلاست یعنی اون سه روزه رو میزارن رشد کنه و پنج روزه بشه بعضی جنینا ممکنه ۵ روزه نشن و از بین برن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سلام منم آندومتریوزم و لوله سمت راستم بسته است و دکتر گفت حتما باید آی وی اف شی بهمن 99 آی وی اف انج ...

عزیزم ایشالله زود نی نی بیاد تو دلت 

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاست یعنی اون سه روزه رو میزارن رشد کنه و پنج روزه بشه بعضی جنینا ممکنه ۵ روزه نشن و از بین برن

عزیزم مگه سه روزه خوب نیست که میزارن ۵روزه بشه

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
عزیزم مگه سه روزه خوب نیست که میزارن ۵روزه بشه

سه روزه هم خوبه ولی با ۵ روزه احتمال مثبت شدن بیشتره 

خیلیا هستن با سه روزه باردار میشن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

قربونت برم     ان شاالله خدا به آبروی فاطمه زهرا (س) دامن هممون رو سبز کنه    

ایشالله🙏🙏🙏🙏

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
سلام خوبین منم میخوام ای وی اف کنم دیگ ولی هیچی درموردش نمیدونم

خب چطوری گلی استراحت مطلقی

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
والا من هیچی نمیدونم باید چکار کنم هنوز تازه تصمیم گرفتم

خب چی میخوای  خودم بهت بگم البته چون من جنین اهدایی دارم چیزی از تخمک کشی نمیدونم

آیا دوره قبل انتقال باید ال دی بخوریم

اگر کیست ریز داری اره باید بخوری البته دکتر من مارلین میداد