2777
2789
عنوان

موهای لخت شلاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 8742 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست اتو میکشی؟ باید یکم نگه داری

من نمیکشم ولی خالم میگف روی خود اتو ی موم یه اسپری صد حرارت بود با یه زل که البته مثل کفه

اونارو میزنه تا نره حموم صاف میمونه موهاش ، موهاش فره ریزه وزم هست یکم

من ی کرم مو دارم ک روش نوشته کرم مو و ژل مو

ایرانی نیست قبلا شوهرم از مرز گرفته وقتی از حموم میام موهام مرطوبه میزنم خوب صاف میشه

ب موهای مادرم زدم موی مادرم فرهست.بعد سشوار کشیدم خیلی موهاش خوب صاف شد.موهای مادرمم بلنده تقریبا۶۰سانته

آخ مث موهای کوفتی من😑

من مدام از حموم ک میام سشوار میکشم ولی اگه بهش مدل بدم مثلا ببافم همونجوری حالت میگیره  

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

تافت بزن بعد اتو

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سشوار زیاد بکش با حرارت زیاد ..از اون شونه توپی هس ریز ریزه هااا از اونا بکیر سشوار کشیدنی باهاش همز ...

من نمیتونم خودم برا خودم بکشم شوهرمم بلد نیس😪

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

اتو موتو چه محدوده دمایی بگیریم مو شلاقی میشه کسی میدونه؟ میتونین یه مارک خوب معرفی کنین 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بستگی ب اتو داره و دماش من ی اتو دارم دماش۷۵۰ هست میتونه تا چند روز موهارو شلاقی نگه داره

اتو من ۲۳۰ اخرش😂

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️