کاکتوس۳ مدیر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 522 عنوان موهای لخت شلاقی | مشاهده متن کامل بحث + 8742 بازدید | 65 پست سلام دوستانمن هرچقدموهامو اتومیکنم اونقدی که دلم میخواد لخت نمیشه. موهام فرنیست فقط یکم موج داره ولی هرچقدم اتوبکشم لخته لخت نمیشه اگرم لخت بشه بعد یک ساعت باز مثل اولش میشه مخصوصا نوک موهام خیلی شلخته وبهم ریخته میشه شماچیکارمیکنینن وقتی مهمونی و مراسم میرین موهاتون تا آخرش همونجوری خوب بمونه؟ 1400/02/06 | 12:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4358 منم خودم هرچی اتو میکنم اونحوری نمیشه ولی آرایشگاه یبار برام اتو کرد انقد قشنگ لخت شد اصلانم حالتشو از دست نداد به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
shirinekyan عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 243 درست اتو میکشی؟ باید یکم نگه داریمن نمیکشم ولی خالم میگف روی خود اتو ی موم یه اسپری صد حرارت بود با یه زل که البته مثل کفهاونارو میزنه تا نره حموم صاف میمونه موهاش ، موهاش فره ریزه وزم هست یکم
آذرتنها عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 2010 من ی کرم مو دارم ک روش نوشته کرم مو و ژل موایرانی نیست قبلا شوهرم از مرز گرفته وقتی از حموم میام موهام مرطوبه میزنم خوب صاف میشهب موهای مادرم زدم موی مادرم فرهست.بعد سشوار کشیدم خیلی موهاش خوب صاف شد.موهای مادرمم بلنده تقریبا۶۰سانته
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 آخ مث موهای کوفتی من😑من مدام از حموم ک میام سشوار میکشم ولی اگه بهش مدل بدم مثلا ببافم همونجوری حالت میگیره 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
کاکتوس۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 522 درست اتو میکشی؟ باید یکم نگه داری من نمیکشم ولی خالم میگف روی خود اتو ی موم یه اسپری صد حرارت بود ب ... چندبار اتورو با حرارت بالا میکشم روموهام ولی انگارنه انگار
رهاپیرزاد عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 12255 اگه کسی تجربه کراتین داره بگه لطفا ب هیچ وجه سراغ کراتین نرو بوتاکس کن نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
کاکتوس۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 522 نوک موهات موخوره نداره؟ کراتین کنی لخت میشه حدودا چرا خیلی زودموخوره میزنه مجبورم چندماه یه بار کوتاه کنم
خاله_سارا_۹۵_ترکیده عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 43231 تافت بزن بعد اتو در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
tataarchitect2 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 3628 سشوار زیاد بکش با حرارت زیاد ..از اون شونه توپی هس ریز ریزه هااا از اونا بکیر سشوار کشیدنی باهاش همز ... من نمیتونم خودم برا خودم بکشم شوهرمم بلد نیس😪 وه پاکی "شهلیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا" وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوهیشک و دایهسه گیسِ خوهیشکو دایه مان جورِ سوره و آیهسه  "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 19995 اتو موتو چه محدوده دمایی بگیریم مو شلاقی میشه کسی میدونه؟ میتونین یه مارک خوب معرفی کنین گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
شیوا95 عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 2863 بستگی ب اتو داره و دماش من ی اتو دارم دماش۷۵۰ هست میتونه تا چند روز موهارو شلاقی نگه داره اتو من ۲۳۰ اخرش😂 خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
کاکتوس۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 522 ب هیچ وجه سراغ کراتین نرو بوتاکس کن شما کراتین کردی؟موهات خراب شد؟