2777
2789
عنوان

موهای لخت شلاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 8740 بازدید | 65 پست
چرا خیلی زودموخوره میزنه مجبورم چندماه یه بار کوتاه کنم

مثل من دقیقا،فک کنم مشگل از داخل بدنه ،خودم حس میکنم شاید کمبود ویتامین و املاح دارم که موهام اینقدر نازک و شگننده س

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره کراتینه بزارید اینو بگم

چون پسرداییم ارایشگاه داره موقعه ای ک اموزشگاه میرفت میخاست یاد بگیر باهم رفتیم مواد کراتینه خرید

فروشنده گف مواد حاوی خاویار کیفیت بهتری داره.و موی تا شانه رو گف حدود۳۰۰فقط مواد میشه .جنس معمولی ن عالی

و فروشنده گف موی دکلره شده روش کراتین کنی میسوزی

و موی رنگ شده فقط ممکنه اسیب ببینه

این حرفای خانوم فروشنده بود من میخاستم انجام بدم ک دکلره بود نزدم

اصلا کراتینه نکن موهات داغون میشه

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

سلام عزیزم من موهای خشک ومجعدی دارم والان با استفاده از ماسک مو موهام از اون خشکی وپف ومجعد بودن دراومده ووقتی سشوار میکشم کاملا لخت میشه ...این ماسک مو رو آرایشگران وسالن داران هم بعد کراتین برای احیای موها استفاده میکنن میتونم بهت معرفی کنم یه بارهم که شده استفاده کنی قیمتشم عالیه در مقابل کاراییش

اتو مو و سشوار زیاد مورو خراب میکنه😐

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
مثل من دقیقا،فک کنم مشگل از داخل بدنه ،خودم حس میکنم شاید کمبود ویتامین و املاح دارم که موهام اینقدر ...

من دکتر رفتم واسه تقویت مو وناخن چندتا قرص تقویتی بهم داد اونارو میخورم مزو تراپی هم انجام دادم ولی انگارنه انگار کلی هم هزینه داروهام شد انقدی که من به موهام میرسم الان باید دومتر شده بودن ولی فقط بلدن موخروه بزنن.شامپوی مخصوص میزنم بعد قبل آبکشی ماسک میزنم ازحموم میام سرم ضدموخوره میزنم بعدش روغن نارگیل وقبل اتو هم دوفاز میزنم ولی اصلاااا انگار نه انگار

من هر کیو دیدم کراتینه کرده فوقش ی ماه صاف بوده برگشته به حالت اول 

باید حتما سشوار کشیده بشه بعد حمام 

یا حتی موهات خیس شد باید سشوار کشید 

اینجوری ماندگاري بیشتری داره ب موادشم بستگی داره 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
شما کراتین کردی؟موهات خراب شد؟

بله بزرگترین اشتباه در مورد موهام بود،اما الان دو دوره کراتین کردم ب خیلی راضیم البته اگه موهات رنگ نداره میتونی کراتین کنی اما اگه موهات وزه یا آسیب دیدگی داره ب هیچ وجه سراغ کراتین نرو

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد