2777
2789
عنوان

موهای لخت شلاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 8742 بازدید | 65 پست
من دکتر رفتم واسه تقویت مو وناخن چندتا قرص تقویتی بهم داد اونارو میخورم مزو تراپی هم انجام دادم ولی ...

فایده نداشت پس،نا امید شدم ،دلم میخوا موهام ضخیم و سالم باشه نمیشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوتش واقعا زیاده؟ اخه جفتشون ماده شیمیایی ان

بوتاکس من پرسیدم واسه خواهرم ی مدلش هست حتی واسه کسی ک بارداره هم مشکلی نداره اما کراتین وحشتناکه،البته همون بوتاکس هم باید جای مطمئن رفت

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
من هر کیو دیدم کراتینه کرده فوقش ی ماه صاف بوده برگشته به حالت اول 

خب اخه ادم با ادم فرق داره

ی همبازی بچگی من موی سیم ظرفشویی مانند داشت

البته پسره

چن سال پیش دیدمش باورم نشد خودش احوال پرسی کرد

بعد گف کراتین کردم اما شامپو و روغن داده ک بعد حموم استفاده کنم و اینکه ب قول خودش آقایون ک زودتر ازخانوما مو کوتاه میکنن اگرقرار باشه بعد رشد مو ازبین بره ک فایده نداره.سه سال پیش اون ۱میلیون داده بود برای موی مردانه

مواد عالی پیش ارایشگاهی رفته بود ک طرف ایتالیا یاد گرفته بود

بوتاکس من پرسیدم واسه خواهرم ی مدلش هست حتی واسه کسی ک بارداره هم مشکلی نداره اما کراتین وحشتناکه،ال ...

عه چه خوب 

بله مهم ترین قسمتش همینه ک جای مطمئن بری مواد  سالم تری بزنن

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
من دکتر رفتم واسه تقویت مو وناخن چندتا قرص تقویتی بهم داد اونارو میخورم مزو تراپی هم انجام دادم ولی ...

دلیل موخوره هات سشوار و اتومو هست مخصوصا اگه موهات خیس باشه از اتو مو استفاده کنی نابود میشه 

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

تازه یه قطره تقویتی داریم که برای رویش مو استفاده میشه اما اگه افرادی نوک موهاشون خشکی داره میتونن با همون ماسک مو چند قطره تو اسپری بریزن وبا ماسک مو وکمی اب مخلوط کنن وهر ۴ ساعت روی ساقه مو اسپری کنن وای نمیدونید چقدر فوق العاده وابریشمی میشه مو واحیا کننده است

دلیل موخوره هات سشوار و اتومو هست مخصوصا اگه موهات خیس باشه از اتو مو استفاده کنی نابود میشه 

خیلی کم اتو استفاده میکنم فقط وقتایی که مهمونی ومراسم برم ولی سشوار اصلا استفاده نمیکنم

کراتین راهشه ولی کرلتین نکن چون سرطانزاست

المنت کن . المنت راه صافی دائمی موهاست بدون ضررایی که کراتین داره

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
اتو موتو چه محدوده دمایی بگیریم مو شلاقی میشه کسی میدونه؟ میتونین یه مارک خوب معرفی کنین 

برای من دمای 200 درجه میذارم راضیم 

برند مکس ، اورجینالش رو بتونی پیدا کنی خوبه