2777
2789
عنوان

کسی هست متاهل باشه و شبا جدا بخوابه کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 45 پست
ناراحت نیستی؟؟؟  رابطه تون خوبه  من خیلی اذیتم اینجوری

چرا خیلی ناراحتم ولی خب نمیاد پیشم بخوابه دیگه چیکارشکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چون اون خرخر می‌کنه...اون عادت داره یه جایی لامپ روشن باشه من باید تاریکی مطلق باشم اگه تو اتاق باشه ...

نمی دونم چرا من حساس شدم 

آخه دیدم این زن و شوهر هایی ک سن شون میره بالا و جدا می‌خوابن رابطه شون هم با هم خوب نیست دیگه 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حساس نباشم؟؟  خودمم راحت میخوابم ولی می ترسم دوری و سردی بیاره این جدا خوابیدن

نمی دونم والا .خودت ببین اگه به نسبت قبل تفاوت خیلی. زیادی تو رابطتون ایجاد شده با آرامی باهاش صحبت کن ببین چی میگه

نمی دونم چرا من حساس شدم  آخه دیدم این زن و شوهر هایی ک سن شون میره بالا و جدا می‌خوابن رابطه ...

برا همه که صدق نمی‌کنه...به نطر من خواب راحت و عمیق از واجباته تو روحیه و جسم سلامت! ولی اگه مثل ما مشکلات اینچنینی ندارید چرا باید جدا بخوابید..حساس نشو ولی کم کم حل کن داستان رو

چون اون خرخر می‌کنه...اون عادت داره یه جایی لامپ روشن باشه من باید تاریکی مطلق باشم اگه تو اتاق باشه ...

با این تعاریفی شما 

بنظرمنم همون جدا خوابیدن موافقم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........

پدر و مادر من سالهاست جدا میخوابن

نمیدونم عمق رابطه شون و احساسشون نسبت به هم چجوریه ظاهرا که با هم خوبن با اینکه حدود 60سالشونه رابطه هم همچنان دارن

اما خب من همیشه نسبت به این موضوع احساس بدی داشتم دلم نمیخواست کسی بدونه جدا میخوابن

حس میکنم مادرمم نسبت به این موضوع احساس خجالت داره

من از وقتی ازدواج کردم همه ی سعی مو دارم میکنم جام از شوهرم جدا نشه واقعا نمیدونم چرا از بچگی نسبت به این موضوع ترس دارم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
پدر و مادر من سالهاست جدا میخوابن نمیدونم عمق رابطه شون و احساسشون نسبت به هم چجوریه ظاهرا که با هم ...

دقیقا منم حس مادرت رو دارم 

آخه چرا ی مرد باید نسبت ب زنش. بی میل باشه و کنارش نخوابه 

دقیقا منم حس مادرت رو دارم  آخه چرا ی مرد باید نسبت ب زنش. بی میل باشه و کنارش نخوابه

عزیزم فکر کنم بعد به دنیا اومدن بچه و تا مدتی طبیعی باشه اما نزار طولانی بشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

من شوهرم موقع دعوا جدا میخوابید، کلن هم سرد هست وقتی اشتی کردیم بعش گفتم اگه این دفعه جاتو جدا کردی دیگه طرفت نمیام، حالا روز خوبش ماهی یبارم رابطه نداریم😂، ولی خوب شده یکسالی هست حتی موقع دعوا جاشو جدا نکرده

خدایا شکرت🌹
نه ایجاد نشده .تازه سردتر هم شده .ولی من خیلی خیلی برام کم اهمیت تر شده

این وسط ما خانما هستیم که متاسفانه به دلایلی باید با این رفتارای شوهر خودمونو عادت بدیم و بسازیم 

در نهایت همون بی اهمیتی که گفتین 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
من شوهرم موقع دعوا جدا میخوابید، کلن هم سرد هست وقتی اشتی کردیم بعش گفتم اگه این دفعه جاتو جدا کردی ...

میشه بیشتز حرف بزنیم؟؟ 

شوهرت سرده؟؟ 

ما هم خیلی خیلی کم رابطه داریم 

الانم ک جدا میخوابیم دیگه حس می کنم خیلی ازم دور میشه 

می ترسم خیانت کنه 

نمی دونم آدم سرد هم خیانت می کنه 

خیلی حرف رابطه میزنه ها 

در مورد این مسائل زیاد حرف میزنه ولی موقع عمل پا پس می کشه 

میشه بیشتز حرف بزنیم؟؟  شوهرت سرده؟؟  ما هم خیلی خیلی کم رابطه داریم  الانم ک جدا ...

ما شده دوماهم رابطه نداشتیم، اصلا درباره رابطه حرف نمیزنه کلن نیگه خجالت میکشم روم نمیشه، تو رابطه هم فقط فکر خودشه، جاشو هم من نمیزارم چدا کنه وگرنع به نظرم لون وابستگی بهم نداره، زود انزالی داشت قبلا،من بیخیال رابطخ شدم وقتی اون غلاقه ای نداره دیگه چقدر خودمو کوچیک کنم

خدایا شکرت🌹