2777
2789
عنوان

کسی هست متاهل باشه و شبا جدا بخوابه کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 45 پست

من وپسرم تو هال میخوابیم

شوهرم تو اتاق

منم ازوقتی باردار شدم اینجوریشد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه سوممو که باردار بودم دیگه جدا خوابیدیم، تا قبل از اون ۴ تایی باهم رو تخت میخوابیدیم،,,,😁 الآنم کلا مثل خوابگردها هستیم،،، جا و مکان مشخص نداریم، گاهی همه باهم تو پذیرایی می‌خوابیم ، یه زمانی بچه ها تو اتاق خودشونن، ماهم تو اتاق خودمون،،، در کل حساسیتی رو این قضیه نداریم، هرکی هرجا راحت باشه میخوابه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ما از اول ازدواج جدا خوابیدیم.و اون اتاق دیگه س.پسرم شش سالشه با هم تو اتاق می‌خوابیم.منم اوایل ...

رابطه تون چ طوره؟؟ 

منم. گاهی خوابهای بد می بینم 

اصلا از لحاظ جنسی و عاطفی تامین نمی شم

خیلی سرده شوهرم 

بعد از بچه اینجوری شد

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
من وپسرم تو هال میخوابیم شوهرم تو اتاق منم ازوقتی باردار شدم اینجوریشد

ناراحت نیستی؟؟؟ 

رابطه تون خوبه 

من خیلی اذیتم اینجوری 

مال ما سردی نمیاره  اگه توفکرمیکنی سردی میاره برو پیشش

اینجوری ک شب جدا بخوابیم بدم میاد 

چند بارم بهش گفتم و ب روش آوردم اما مهم نیست براش 

دلیل خاصی داره جدا خوابیدن تون  ناراحت نمی شید  من فکر می کنم وابستگی زن و شوهر کم می ...

آره شوهرم بد خوابه 

خونمون یه خوابه هست 

من و پسرم تو اتاق میخوابیم 

تا نصف شب بیداره با لپ تاپش یا کلا خوابش نمیبره 

منم قبلا فکر میکردم قراره چه اتفاقی بیفته جدا بخوابم 

بعد دیدم آرامش و خواب کافی خودم مهم تره چون خوابم خیلی سبکه

تا صب چند بار میره یخچالو باز میکنه شیر میخوره آب میخوره میره بیرون میاد

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
آره ما از اول ازدواج جدا خوابیدیم.و اون اتاق دیگه س.پسرم شش سالشه با هم تو اتاق می‌خوابیم.منم اوایل ...

ینی بطور کلی دیگه عادت کردین به این مورد وگرنه تغییری در رفتار شوهرت ایجاد نشده 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
حتما نمی‌خواد سروصدای بچه بیدارش کنه ولی  دیگه یه سال زیاده خودت برو کنارش

بچه وسط مون هست 

تو اتاق حدا نمیره 

فقط رختخواب ش جداست 

چرا آخه  

چون اون خرخر می‌کنه...اون عادت داره یه جایی لامپ روشن باشه من باید تاریکی مطلق باشم اگه تو اتاق باشه با در بسته خوابش نمی‌بره من با در باز نمی‌تونم بخوابم..اون به شدت گرماییه من تابستون هم پتو میندازم رو خودم..من به صدا حساسم و با صدای کولر و اسپیلت خوابم نمی‌بره..اون رو تخت اذیت میشه من رو زمین اون خوابش کمه من خوابم زیاده می‌خواد صبح زود بیدار شه...چه کاریه همو عذاب بدیم خو..در صلح و صفا به خواب راحتمون می‌رسیم

[QUOTE=187528176]اینجوری ک شب جدا بخوابیم بدم میاد  چند بارم بهش گفتم و ب روش آوردم اما مهم نیست براش [/QUOTE

اخی عزیزمممم 

چن باری خودت برو بغلش کن یکم ک دیدی دلش رابطه میخواد ی بهانه بیار برو 

ببین خودش میاد بعدا

ببین چیکارمیکنه کمی وابستش کن

اشکالی نداره پس من فکر کردم یه اتاق دیگست

یعنی حساس نباشم؟؟ 

خودمم راحت میخوابم ولی می ترسم دوری و سردی بیاره این جدا خوابیدن 

[QUOTE=187528176]اینجوری ک شب جدا بخوابیم بدم میاد  چند بارم بهش گفتم و ب روش آوردم اما مهم نیس ...

اصلا آدم وایسته شدن نیست 

نمی دونم چکار کنم 

واقعا ناراحتم و کلافه