2777
2789
عنوان

به نظرتون چهره ی شرقی زیباتره یا غربی؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 21304 بازدید | 131 پست
نه بابا خوشگل نیستن  همه با عمل و گریم و ژل و چربی  تازه معمولی هستن  وارد مترو که ...

من پدرومادرم قدشون نسبتا کوتاهه ولی من تغذیم خوب بود و ورزش میکردم قدم بلند شد ژن تاثیر داره ولی تغذیه و ورزش بیشتر تاثیر دارن

درجریانم که هستی مرغ همسایه واسه ایرانیا همیشه غازه

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
قد ژن عزیزم  چشم رنگی ملاک زیبایی  همه جا دنیا  بزن نت زیباترین زنها  ۹۰ درص ...

شما دوست داری دلیل نمیشه ملاک زیبایی باشه

هانده ارچل توی اینستا داره مرز ۲۰میلیون رو رد میکنه چشم رنگیه؟

مونیکا بلوچی چشم رنگیه؟

هیچ جای دنیا به جز ایران چشم رنگی رو  تنها ملاک زیبایی نمیدونن

چشم رنگی واسه ایرانیا شده یه عقده بزرگ 

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دوست داری دلیل نمیشه ملاک زیبایی باشه هانده ارچل توی اینستا داره مرز ۲۰میلیون رو رد میکنه چشم ر ...

عزیزم این یکی دو نفر که خوب استثنا هستن 

من فقط دوست ندارم 

کل دنیا دوست دارن 

الان زیباترین زنان دنیا روسیه هستن 

نمیدانم از نزدیک روسبه ای دیدی یا نه 

من دیدم 

عروسک باربی هستن بدون حتی کرم پودر 

بخدا مردهای ایرانی چشم و چال اینها را دراورده بودن از بس نگاهشون میکردن 

بله چشم مشکی و گندمی هم قشنگ هستن و اتفافا مردای اروپایی دوست دارن ولی نه همه چشم مشکیا

مونیکا بلوچی استثنایی از نظر من و بهت بگم ۵۰ درصد زیبایی بخاطر هیکلش و بعد چهرش

شما یک کم تحقیق کن تو کشورهای مختلف ببین مردمشان چه چهره ای میگن زیبا 

من تجربشو دارم و خیلی از اقوام ساکن  کشورهای مختلف و من چون فرهنگها برام مهمه همش میپرسم 

من ی دختر خاله دارم خیلی زیبا و قد بلند و چشاش سیاه و ساکن هلند 

بمن میگفت من هیچم جلو دخترای اروپایی از بس خوشگلن مثل تابلو نقاشی 

حقیقته عزیزم 

همینجا دخترای سفید و بور خواهان دارن خیلی و البته الان قد هم جز ملاک مهم شده 

بهر حال هر کی نظری دارد 

پارسال تو جمع همکاری 

چند تا اقا مجرد صحبت شد میگفتن فقط دختر سفید قد بلند میخواییم حالا چشاش رنگی باشد که فبها 

تحصیلکرده مدرک دکترا و ساکن منطقه یک تهران بودن 

من تو فامیل همیشه صحبت میکنم همه نظرشون همینه

خدا نکنه دختری سبزه باشد اصلا نمیگن خوشگله 

من دکستهای سبزم همیشه بمن میگن ای کاش سفید بودیم حالا قشنگن و شاغلن 

خلاصه خانمی ۸۰ درصد مردم دنیا نژاد اروپایی زیبا میدانند 

موفق باشی 

شما جز ۲۰ درصدی 

شما دوست داری دلیل نمیشه ملاک زیبایی باشه هانده ارچل توی اینستا داره مرز ۲۰میلیون رو رد میکنه چشم ر ...

نه عزیزم 

بری اروپا میبینی خودشان  خیلی خودشان قبول دارن 

و زیبا میدانن 

تجربشو نداری عزیزم و قضاوت میکنی 

برادرزاده های من دانشجو هستن کانادا چند ساله 

میگن خودشان هم چشم رنگی زیبایی میدانن 

پس چرا عروسکها چشم رنگی ان و بور و سفید

حالا چند ساله عروسک رنگهای دیگه هم امده 

الان دختر هندی ایشویریا میدانستی استرالیاییها اسم ی گل گذاشتن اسم این خانم 

عاشقش هستن 

چون چشاش رنگی 

همین هندیها فقط دنبال چشم رنگی هستن تو هنرپیشها 

یعنب ملاک زیبایی 

و اینکه عزیزم منم چشمم رنگی نیست 

و لی نمیتوانم خودخواه باشم و چشممو روی حقیقت ببندم 

انهم این حقیقت بزرگ 

نه عزیزم  بری اروپا میبینی خودشان  خیلی خودشان قبول دارن  و زیبا میدانن  تجرب ...

کاملاااااا حق با شماست موفق و پیروز باشید 

نه عزیزم  بری اروپا میبینی خودشان  خیلی خودشان قبول دارن  و زیبا میدانن  تجرب ...

منم چشم رنگی نیستم ولی این یک حقیقته و به قول شما خدا بدجور به اروپا نظر کرده. حالا بچه که بودیم چه چرندیاتی واسمون ردیف میکردن غرب پایان دنیاست خورشید از مشرق طلوع میکنه و...اما واقعا همه چیز تمومن دیگه. 

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 

راستی مرحوم پرنسس دایانا رو میشناسی؟اون یک چیز دیگه بود مخصوصا جوونیاش😍

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
منم چشم رنگی نیستم ولی این یک حقیقته و به قول شما خدا بدجور به اروپا نظر کرده. حالا بچه که بودیم چه ...

بله خانمی حقیقته 

اروپا عالیه از همه نظر 

مخصوصا الان با ابن اوضاع 

و اینکه انجا  دردهای اینجا نیست 

بیکاری حرف مردم و خیلی چیزهای دیگه و حمایت دولت دارن تحت هر شرایطی 

واقعا خوشبحالشون 

راستی مرحوم پرنسس دایانا رو میشناسی؟اون یک چیز دیگه بود مخصوصا جوونیاش😍

کلا عروس بزرگه که جاری مگان 

همه عاشق قیافس هستن 

انوقت مگان قبول ندارن 

پس یعنی هنوز اروپاییها چشم رنگی پوست سفیر و قد بلند زیبایی مطللق میدانن 

حتنما فیلمشو دیدبد  که چقدر مخالف مگان هستن بیشتر بخاطر چهرش 

کلا عروس بزرگه که جاری مگان  همه عاشق قیافس هستن  انوقت مگان قبول ندارن  پس یعنی ه ...

میدونم البته این حرف ها و کارهای اواخر مگان هم درش بی تاثیر نبود. کیت هم خوبه اما پرنسس دایانا واقعا زیبای محض بود. چشم آبی و موهای طلایی دقیقا مثل عروسک باربی

نقطه قوت چهره های غربی اینه که اکثرا دماغای کوچیک و پوست سالمی دارن دماغای ما به خاطر اب و هوای کشو ...

از هر ده تا دختر و زن اروپایی که تو خیابانشون راه بری 

۷ تاشون پوست خراب 

انقدر کک و کک دارن 

که ما قبول نداریم 

من خودم جای جوش دارم همه میگن خوشگلی قد بلندی سفیدیت مثل برفه ولی  خودم ناراحتم واسه پوستم و البته میدانم باید فکر خودمو درست کنم 

ولی تو خارج اصلا اهمیت نمیدن به پوست حتی کرم پودر نمیزنن 

دختر خالم شاغله هلند میگه فقط من کرم میزنم 

عکس با همکارلش میفرسته 

دختر پر جوش صورتش ولی کرم معمولی هم نزده 

میدونم البته این حرف ها و کارهای اواخر مگان هم درش بی تاثیر نبود. کیت هم خوبه اما پرنسس دایانا واقعا ...

باه واقعا خوشگلن 

کلا رنگ‌چشمشون ادمو سحر میکنه 

من که به دختر خالم گفتن شوهر چشم رنگی قد بلند واسم پیدا کنه 

مردهای اینجا دوست ندارم 

قد مثلا ۱۷۰ و ۱۷۳ سبزه و بدهیکل یا چاقن یا خیلی لاغر 

دعام کن گلم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

باه واقعا خوشگلن  کلا رنگ‌چشمشون ادمو سحر میکنه  من که به دختر خالم گفتن شوهر چشم رنگی ق ...

به امید خدا پیدا میکنی😂میدونی فقط بحث قیافه نیست مردهای ایران طوری تربیت شدن هرچقدر روشنفکر باشن بازهم تفکر مردسالارانه دارن. اما اروپایی ها کلا با این تفکرات بیگانه هستن

به امید خدا پیدا میکنی😂میدونی فقط بحث قیافه نیست مردهای ایران طوری تربیت شدن هرچقدر روشنفکر باشن با ...

بله درسته 

مردهای ایرانی دوزار واسه زن ارزش قائل نیستن 

بخاطر همینه دخترا و زنهای ایرانی تا میرن خارج جدا میشن 

البته من تایید نمیکنم اینکاروشون ابدا 

ولی خوب میبینن مرد خارجی چقدر اجترام زن دارد و چقدر رفتارش متفاوته 

مردهای ایرانی فقط تو سر زن میزنن و اذیت میکنن همینه دیگه ۷۰ درصد زنهای حامعمون افسرده هستن 

همین نی نی سابت ببین شوهرا چطوری هستن 

انشالله شما هم اگر مجردی بهترین همسر برات جور بشود و خوشبخت بشی 

به امید خدا پیدا میکنی😂میدونی فقط بحث قیافه نیست مردهای ایران طوری تربیت شدن هرچقدر روشنفکر باشن با ...

این خیلی حالش خرابه تاحالا دیدی رنگ چشم ادمو سحر کنه؟این عقده ای بازیا چیه