2777
2789
عنوان

به نظرتون چهره ی شرقی زیباتره یا غربی؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 21299 بازدید | 131 پست
این خیلی حالش خرابه تاحالا دیدی رنگ چشم ادمو سحر کنه؟این عقده ای بازیا چیه

سحر نمیکنه ولی خب هرکی از یک رنگ چشم خوشش میاد

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
سحر نمیکنه ولی خب هرکی از یک رنگ چشم خوشش میاد

خب این بزرگنمایی ها واقعا مسخرست

میتونه راحت بگه من از چشم رنگی خوشم میاد یجوری حرف میزنه انگار هرکی رنگ چشمش مشکی یا قهوه ایه ادم نیست

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ترک عکس گذاشتن🙄🙄🙄

فکرکنم همون اول منو اشتباه ریپلای کردی چون من ازت عکس نخواستم 

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
شرقی چون چهره های شرقی گرم و دلنشین ان مثل گلشیفته

درسته ولی به نظرم غربی ها زیباترن چون اکثر زیباترین زن های دنیا بلوند و چشم رنگی هستن

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
چهره شرقی مثلا ایرانیها خوب اگر زیبا بودن اینهمه عمل مد نمیشده همه حداقل دماغ عمل کردن و گونه و ژل و ...

اتفاقاً اونا هم عمل می کنن اما کار دکتر هاشون خوبه و خیلی طبیعی عمل می کنن، همه جا زیبا و یا معمولی داره اما خانم های شرقی بر خلاف غربی ها ظاهر گرم و زیبایی دارن، اینم که می بینی عمل زیبایی این جا زیاد شده به خاطر کمبود اعتماد به نفسه، این طور بین دخترا جا افتاده باید حتماً چند عمل بکنن که از بقیه کم نیارن

یه چیز کاملاً سلیقه‌ای هست بعضی ها چهره و ظاهر شرقی دوست دارن بعضی ها هم غربی

هر نژادی زیبایی های خاص خودش رو داره، اگه مثلاً چهره آسیایی ها به دل ما نباشه دلیل بر این نیست که بقیه هم همین نظر رو داشته باشن

متفاوت زیباییم❤️

اتفاقا پوستشون کک و مکی  ولی خیلی خوشگلن  چشم رنگی دماغ کوچولو  قد بالای ۱۷۵ و ۱۸۰ ...

شما کار یه عده رو به پای همه میزارید!! کی گفته همه ی دخترای ایرانی عمل می کنن و مژه میکارن و... در اینکه عمل زیبایی رواج پیدا کرده شکی نیست اما درستم نیست کار یه عده رو به پای همه ی مردم بزارید خیلی از ایرانی ها هم بدون عمل و آرایش غلیظ بسیار زیبا و جذاب هستن

عزیزم این یکی دو نفر که خوب استثنا هستن  من فقط دوست ندارم  کل دنیا دوست دارن  الا ...

درسته ک اونا هم قشنگن ولی واقعا تو هر چیزی ی چیز خوب و بد هست ی چشم رنگی زیبا داریم ی چشم رنگی نازیبا دلیل نمیشه بگی همشون خوشکلن واقعا من چشم مشکیای پیشم میبینم ایقد جذاب و سکسین ک دلت نمیاد نگاشون نکنی 😑... این عقده هارو بزار کنار

میشه ی صلوات برام بفرستین ک به آرزوم برسم.؟؟🙃 زیاد از وقتتون رو نمیگیره.. خیر ببینین🌱💜