2777
2789
عنوان

به نظرتون چهره ی شرقی زیباتره یا غربی؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 21314 بازدید | 131 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خوشبحالشون😔 حالا ما بازهم خوبیم این چینی ها و کره ای ها که...قصد توهین ندارم البته ولی واقعیت ...

عزمزمه کجای کاری😁

کره ای ها الان جز پرطرفدار تریم قیافه های دنیا هستن

و زن هاش تو لیست زیباترین زنان دنیا قرار میگیرن هرسال

مثل نانا ایم جین آه فقط ۳ بار تو دنیا اول شد

چندین بار هم جز ۱۰ نفر برتر بود

تیزویو یا سوزی یا لیسا و....خیلی زیادن...

تو دنیا اول شدن یا جز اولی ها بودن

فکر کن مارگو رابی ۳۰ بود ولی تیزویو ۲ بود😄

عزمزمه کجای کاری😁 کره ای ها الان جز پرطرفدار تریم قیافه های دنیا هستن و زن هاش تو لیست زیباترین ز ...

نه اینارو دیدم ولی واقعا فقط پوستشون قشنگه همشون شکل همن و چشم بادومی و قدکوتاه برعکس اروپایی ها که جذابیت خاص خودشونو دارن

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
چرا من غربی ام😐

منظورت چیه الان؟😐

مگه قراره هرکسی تو شرق به دنیا میاد حتما قیافه اش هم شرقی باشه یا هرکی تو غرب زمین به دنیا میاد حتما قیافه اش کاملا غربی باشه؟؟؟

اینا دو تا تعریف هستن فقط

وگرنه الان ژنتیک تقریبا همه آدما قاتیه...

همه جا همه جور قیافه ای هست

نه اینارو دیدم ولی واقعا فقط پوستشون قشنگه همشون شکل همن و چشم بادومی و قدکوتاه برعکس اروپایی ها که ...

خب اینایی که رتبه میارن زیباترین هاشون هستن

قد بلند هم هستن

ولی در کل میانگین مردم رو قبول دارم زیاد خاص نیستن به خصوص به چشم ما ایرانیا

اما آیدل هاشون زیبان 

تو دنیا که خیلی پرطرفداره قیافه هاشون... (قیافه آیدل هاشون البته)

مونیکا واقعا زیباست  بنظرم ربطی به شرقی غربی بودن نداره،فرقی نداره بلوند باشی یا مشکی،مهم اینه ...

درسته ولی مثل این که خودت غربی رو ترجیح دادی با توجه به پروفایلت😂

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
عزمزمه کجای کاری😁 کره ای ها الان جز پرطرفدار تریم قیافه های دنیا هستن و زن هاش تو لیست زیباترین ز ...

اون سایتایی که زیباترینا رو انتخاب می کنن اصلا بر اساس چهره نیست انتخابشون ،چون از این راه پول در میارن کسایی رو انتخاب می کنن که طرفدارای بیشتری دارن تا بیشتر لایک وکامنت جذب کنن.واسه همین سلبای کره ای همیشه توشون پیدا میشه

نقطه قوت چهره های غربی اینه که اکثرا دماغای کوچیک و پوست سالمی دارن دماغای ما به خاطر اب و هوای کشو ...

اتفاقا پوستشون کک و مکی 

ولی خیلی خوشگلن 

چشم رنگی دماغ کوچولو 

قد بالای ۱۷۵ و ۱۸۰ 

ترکیب صورتشون محشره 

حتی ی کرم نمیزنن واسه کک و مککشون 

ولی انقدر جذابن 

اصلا قابل مقایسه با ایرلنیها نیستن 

اینحا هر دختر و خانمی میبینیم ادم حالش بهم میخوره از بس کرم  زدن تو  صورتشون و ارایش غلیط مژه مصنوعی 

عملها هم که دیگه هیچی 

بقول ی پروفسور المانی میگفت تو ایران فاحشه زیاده فکر کرده بود اینهمه ارایش زیاد یعنی اینها خرابن 

حالا بهت بگم دخترا و زنهای ایرانی تو خارج واقعا اذیت میشن چون میخوان گریم کنن میبینن خارجیها ساده ساده هستن 

دقیقا خوشبحالشون😔 حالا ما بازهم خوبیم این چینی ها و کره ای ها که...قصد توهین ندارم البته ولی واقعیت ...

اخه کره ایها تو ۱۸ سالگی میکوبن و میسازن 

درواقع کادو فارغ التحصیلشون 

هزینه عمل جراحی 

ایران هم همین شده همه شکل هم 

منتها قیافه میشه درست کرد ولی قدو هیکل چیه و ترکیب صورت که با عمل هم بسختی درست میشود 

اتفاقا پوستشون کک و مکی  ولی خیلی خوشگلن  چشم رنگی دماغ کوچولو  قد بالای ۱۷۵ و ۱۸۰ ...

من چشم رنگی رو ملاک زیبایی نمیدونم 

ترکیب اجزای صورت برام معیار زیباییه

حالا خوبه خودت میگی کک ومک دارن ولیجذابن بس عیب محسوب نمیشه

بالاترم گفتم ما به خاطر اب و هوا بینی هامون بزرگه و همچنین به نداشتن اعتمادبه نفس توی زنای ایرانی هم اشاره کردم

قدشونم به خاطر تغذیه صحیحه پس یه چیز اکتسابیه

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
زنای ایرانی دماغشون رو که فاکتور بگیریم خوشگلن ولی خدازده پس کلشون اعتماد به نفس ندارن سرتاپا عمل می ...

نه بابا خوشگل نیستن 

همه با عمل و گریم و ژل و چربی  تازه معمولی هستن 

وارد مترو که میشه ادم 

فوقش یک نفر واقعا زیبا 

بقیه معمولی 

و متاسفانه ژن ایرانیها قد کوتاه که خیلی خوب مهم تو فاکتورهای زیبایی و ترکیب صورت 

دماغ عمل میشود ولی فاصله چشمها از هم 

فاصله لب تا دماغ و .......‌‌

ژل و چربی هم موقتی و کلی عوارض دارد 

خلاصه خدا فقط به اروپا نظز کرده 

هم خوشگلن هم کشورشون ثروتمنده هم بافرهنگ 

من چشم رنگی رو ملاک زیبایی نمیدونم  ترکیب اجزای صورت برام معیار زیباییه حالا خوبه خودت میگی ک ...

قد ژن عزیزم 

چشم رنگی ملاک زیبایی 

همه جا دنیا 

بزن نت زیباترین زنها 

۹۰ درصد چشم رنگی 

تو ایران هنرپیشه ها چشم رنگی هستن 

کلا ملت ایران جون میدن واسه دختر چشم رنگی 

و واقعا جذابه چشم سبز و ابی 

من که خودم خیلی دوست دارم 

چشم رنگیها واقعا تو چشم هستن و خیلی هنرپیشه ها اینجا لنز گذاشتن از اول وگرنه از دور خارج میشدن