2777
2789
عنوان

به نظرتون چهره ی شرقی زیباتره یا غربی؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 21314 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای آقایون که فقط شرقی خانم ها هر دو جالبن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

چهره شرقی مثلا ایرانیها خوب اگر زیبا بودن اینهمه عمل مد نمیشده همه حداقل دماغ عمل کردن و گونه و ژل و ....کشورهای دیگه هم مثل ژاپن و کره و ....که با عمل تازه معمولی 

ولی واقعا اروپاییها خوشگل هستن قد بلند و هیکل زیبا و چشم رنگی 

ملاک زیبایی قد بلند و ترکیب اجزا صورت که خدا نصیب اروپا کرده 

زنهای ایرانی و شرقی با اینهمه عمل و ارایش تازه معمولی قدها هم کوتاه اکثرا 

البته بکسی برنخوره منم ایرانی ام و جدو ابادمم 

ولی حقیقته 

اگر سفر خارجی برید از دیدن دخترای اروپا  و روسیه حیرت زده میشید شکل عروسکن بدون عمل 

اما روشن باکلاس تره😀

یعنی چی باکلاس تره؟

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

برای مردها شرقی 

خانوم ها دوتا نژاد قشنگ و خاصن اما مثلا شصت شرقی چهل غربی از صد درصد یه خانوم مو مشکی کنار یه خانوم مو روشن واقعا موی مشکی چنان به چشم میاد برقش تو چشم میزنه از زیبایی

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
چهره شرقی مثلا ایرانیها خوب اگر زیبا بودن اینهمه عمل مد نمیشده همه حداقل دماغ عمل کردن و گونه و ژل و ...

دقیقا خوشبحالشون😔 حالا ما بازهم خوبیم این چینی ها و کره ای ها که...قصد توهین ندارم البته ولی واقعیته

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
چهره شرقی مثلا ایرانیها خوب اگر زیبا بودن اینهمه عمل مد نمیشده همه حداقل دماغ عمل کردن و گونه و ژل و ...

نقطه قوت چهره های غربی اینه که اکثرا دماغای کوچیک و پوست سالمی دارن

دماغای ما به خاطر اب و هوای کشورامون بزرگه

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀