2777
2789

بچها من کل فک و فامیل مادریم تو روستا زندگی میکنند 

بعد بری خونشون انگار انباریه وحشتناک داغون 

همشونم همینن

خودشون هم قیافه هاشون داغون دندون ندارن هیچکدوم🤣

کلا سر جمع ۱۰ نفر هم بیشتر نمیشن 

خودمم که مادرم و پدرم زبون ندارن اصلا اجتماعی نیستن 

خیلی هم سنشون بالاس 

دیشب با پارتنرم داشتیم درباره ازدواج حرف می‌زدیم میخاد بیاد خاستگاری اونا خانوادشون همه جوون باکلاس با شخصیت 

برعکس ما همه هم تو شهر زندگی میکنن

اصلا تصور اینکه فامیل من کنار فامیل اونا قراره بگیره روز عروسی برام سخته خیلی سخت خجالت میکشم 

دگ منم گفتم عروسی نمیخام .

خیلی شرایط بدیه 

خودت براب پدر مادرت  لباس بخر.براشون توضیح بده چطور برخورد کنن..زیاد با همسرت خونه فامیلت رفت آمد نکن اذیتی..برای همسرت ویژگی های مثبتشونو بگو.مثلا بگو ساده زیست و اصیل و راحتن و…ازینور خودت سعی کن پیشرفت کنی و اطلاعات و تیپت ب روز باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هم سطح خودت ازدواج کن ن بالاتراز  خودت.. هنوز ازدواج نکرده دچار استرسی😑

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷